Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koprová omáčka s hovězím masem a vajíčkem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 270 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 240 min

270 min (30 min příprava + 240 min tepelná úprava)

2. 11. 2022 01:40

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 365 kJ / 4 150 kcal
Bílkoviny339,73 g
Tuky94,41 g
Vláknina35,85 g
Cholesterol 1,39 g
Sodík 6,37 g
Sůl15,38 g
Sacharidy468,74 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, voda, mrkev, petržel, celer, cibule, sůl, koření nové koření, bobkový list, pepř, mouka hrubá, mléko, rohlík, vejce, droždí, sůl, vývar hovězí, smetana, máslo, mouka, kopr, sůl, cukr, ocet, vejce

TopRecepty.cz

Koprová omáčka s hovězím masem a vajíčkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYwDm