Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar hovězí - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Provensálské hovězí plátky

Provensálské hovězí plátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na cibuli dušené plátky hovězího masa ve šťávě z rajčat a sterilovaných žampionů voní provensálským kořením. Můžeme je podávat třeba s rýží, těstovinami nebo bagetou a…

mirca75

90 min

Líčka s bylinkovou omáčkou

Líčka s bylinkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Líčka pečlivě očistěte, nakrájejte na větší kousky a osolte. Rozpalte v kastrolu sádlo a maso postupně nechte zatáhnout. Vyjměte. Přidejte nahrubo nakrájenou cibuli a…

Gulášová polévka z líček

Gulášová polévka z líček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Drobně krájenou cibuli osmahneme na sádle dorůžova, zasypeme mletou paprikou a ještě krátce smažíme, aby paprika pustila barvu.Zalijeme vývarem, přidáme na kostičky…

Špagety s masovou omáčkou

Špagety s masovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Olej rozehřejeme na středním plameni ve větší pánvi. Přidáme cibuli, celer, mrkev, česnek, rozmarýn a 2 lžíce petrželky a restujeme 5 minut.Do pánve vložíme hovězí maso.…

Brambory na víně

Brambory na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V pekáčku na másle nebo sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a slaninu, zaprášíme moukou a chvilku restujeme.Zalijeme vývarem a vínem, opepříme, osolíme, přidáme…

1974andrea

40 min

Bavlněná polévka

Bavlněná polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

V misce dokonale smícháme uvedené množství mouky, smetany a vejce ve středně hustou hladkou směs. V hrnci uvedeme do varu vývar zvolený dle naší chuti. Dobře promíchanou…

Colombo65

10 min

Hovězí váleček v mrkvi

Hovězí váleček v mrkvi

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso omyjeme, osušíme, očistíme od případných blanek a nakrájíme na kostky. Cibuli pokrájíme najemno a dáme restovat na máslo spolu s olivovým olejem. Až je dozlatova,…

Ivana K.

120 min

Vinná omáčka

Vinná omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Na oleji orestujeme nastrouhanou zeleninu, přidáme lžíci cukru a necháme zkaramelizovat. Pak přidáme koření, protlak, povidla a vývar, dobře promícháme a necháme asi 40…

blikni

60 min

Hovězí guláš s medem a jablky

Hovězí guláš s medem a jablky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso nakrájíme na úzké nudličky a orestujeme důkladně ze všech stran na oleji. Přidáváme postupně med, rajský protlak, prolisovaný česnek, bobkový list a přiléváme…

jahoda

120 min

1 10 11 12 13 14 20

Naposledy jste si prohlédli