Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar hovězí - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Všehochuť z hovězího masa

Všehochuť z hovězího masa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jemně dušené hovězí maso, které se doslova rozplývá na jazyku, je dokonale ochucené aromatickými bylinkami a doplněné svěží cuketou. Červené víno dodává jídlu výrazný a…

HankaPu

160 min

Polévka z pečené mrkve

Polévka z pečené mrkve

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Polévka z pečené mrkve v sobě spojuje přirozenou sladkost zeleniny s jemně nasládlou karamelovou chutí, kterou získá pečením. Díky zakysané smetaně a koření je krémová,…

alena-s

65 min

Grilovaná kachní prsa

Grilovaná kachní prsa

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kachní prsa jsou dokonalou lahůdkou. Propečeme je na grilu a doplníme lahodnou omáčkou. Tu připravíme z výpeku na pánvi, který doplníme vývarem, červeným vínem a šťávou…

Tomas Dytrych

70 min

Vepřové maso dvou barev

Vepřové maso dvou barev

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Do dvou misek připravíme dva druhy marinády. Maso očistíme, opláchneme, osušíme a nakrájíme na úzké plátky. Polovinu dáme do tmavé a polovinu do světlé marinády, na 5-6…

Polévka z mrkve a červené čočky

Polévka z mrkve a červené čočky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na sádle osmažíme cibuli, přidáme na kostičky nakrájené špekáčky. Do výpeku přidáme na kostičky nakrájenou mrkev a smažíme. Podlijeme trochou vývaru a krátce podusíme…

webmonster

35 min

Celerovo-pórková polévka s houbami

Celerovo-pórková polévka s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Řapíky celeru a pórek nakrájíme,houby namočíme.Na sádle restujeme celer a pórek,po pěti minutách přidáme vymačkané houby(můžeme nechat část vody),opět restujeme,zalejeme…

Jikotka

40 min

Jemný boršč

Jemný boršč

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Všechnu zeleninu nakrájíme na malé kousky (kromě rajčat), vložíme do vařícího vývaru a vaříme do změknutí zeleniny. Přidáme světlou jíšku (z másla a mouky) a přidáme do…

1 10 11 12 13 14 20