Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar hovězí - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Škvarkovo-chlebová polévka

Škvarkovo-chlebová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli s prolisovaným česnekem. Přidáme škvarky, chléb, mrkev a celer - vše nakrájené na kostičky. Chvilku restujeme, pak zalijeme horkým…

Hovězí kližka v zelí

Hovězí kližka v zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na sádle osmaneme krájenou cibuli a kostičky uzeného bůčku. Na tento základ pak dáme osmažit osolené a opepřené kostky kližky. Zasypeme paprikou, necháme ji pustit…

Sekaná plněná těstovinami

Sekaná plněná těstovinami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Do větší misky dáme mleté maso. Housky natrháme na menší kousky a namočíme v mlíku. K masu přidáme vajíčka, sůl, pepř, prolisovaný česnek, majoránku (nebo koření na…

Zelenino-dršťková polévka v chlebu

Zelenino-dršťková polévka v chlebu

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Na sádle zpěňte cibuli, přidejte mouku a osmahněte na světle žlutou jíšku. Do ní zamíchejte sladkou papriku. Zalijte vývarem, dobře rozmíchejte, přidejte kořenovou…

Ředkvičková polévka

Ředkvičková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dobrou a zajímavou polévku se svěží chutí ředkviček připravíme během chvíle. Díky bílému vínu a muškátovému květu je velmi lahodná. Podáváme ji ozdobenou plátky…

poslirecept

20 min

Milánské rizoto s hráškem

Milánské rizoto s hráškem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Italské rizoto s krémovou konzistencí a parmazánem je pochoutka, kterou není nutné složitě dochucovat. Postačí, když zvolíme správný typ rýže, přidáme víno a dobrý vývar…

poslirecept

40 min

Všehochuť z hovězího masa

Všehochuť z hovězího masa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jemně dušené hovězí maso, které se doslova rozplývá na jazyku, je dokonale ochucené aromatickými bylinkami a doplněné svěží cuketou. Červené víno dodává jídlu výrazný a…

HankaPu

160 min

1 12 13 14 15 16 20