Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar hovězí - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kančí guláš po staročesku

Kančí guláš po staročesku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

V době lovecké sezony se ze všech úlovků nejčastěji vaří kančí guláš. Tento recept je chuťově vyladěný k dokonalosti a provede vás podrobně úskalím přípravy tohoto…

Dooga

80 min

Celerová omáčka

Celerová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Nejspíš vás překvapí, jak je dobrá. Použijte dobrý vývar a zjemněte máslem. Nejlepší je k pečenému či vařenému hovězímu, uzenému nebo telecímu masu s houskovým knedlíkem.

Bahula

45 min

Brasírovaná hovězí žebra

Brasírovaná hovězí žebra

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí žebra necháte nejprve marinovat v koření, bylinkách a hořčici, poté budete připravovat při nízké teplotě celých 10 hodin. Dlouhé čekání se vyplatí. Výsledná chuť…

Eliza

630 min

Ledvinky

Ledvinky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Ledvinky na cibulce jsou tradiční pokrm české kuchyně. Správně připravené ledvinky mají jemnou konzistenci a v kombinaci s cibulovým základem, kořením a smetanovou…

toprecepty.cz

75 min

Hrstková polévka

Hrstková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hrstková polévka je jednou ze základních polévek, které můžeme vařit pravidelně. Obsahuje jak zeleninu, tak luštěniny a třeba i rýži. Vše spolu povaříme a dochutíme tak,…

alena-ks

45 min

Krémová polévka z fazolových lusků

Krémová polévka z fazolových lusků

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Nadcházející chladné období je jako stvořené pro polévky. Krásně zahřejí a zejména ty krémové díky své jemnosti doslova pohladí ústa. Polévka z fazolových lusků má díky…

janky3

40 min

Cibulačka se sýrem

Cibulačka se sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Původní cibulová polévka pochází z Francie. Vyzkoušejte jednoduchou a vynikající polévku z několika málo surovin, která dokonale provoní domov a skvěle chutná.…

kucerova45

45 min

Hovězí dušené plátky

Hovězí dušené plátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hovězí maso si zaslouží skvělou úpravu a delší péči. Naklepat, orestovat, podusit, dochutit. Nezapomenout na vhodnou přílohu. Finální jídlo se vám odvděčí výbornou chutí…

Scarlet-pl

90 min

Kohoutek na víně

Kohoutek na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nakrájíme si mrkev na kolečka,česnek na malé kousky a anglickou na kostičky asi 1cm. Slaninu orestujeme v hlubším hrnci do křupava,vyndáme a necháme stranou.Tuk…

znamenivah

240 min

Roštěná na cibuli

Roštěná na cibuli

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

I jídla bez drahých ingrediencí mohou překvapit nečekaným gastronomickým zážitkem. Jemné plátky hovězího roštěnce s omáčkou z výpeku a cibulky, zjemněné máslem, tvoří…

zizala

70 min

Česnekačka od miláčka

Česnekačka od miláčka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Sytou polévku vonící po česneku připravíme z hovězího vývaru, ve kterém uvaříme klobásu s kabanosem a česnekem. Uzeniny po vaření vyjmeme, nakrájíme a zalijeme polévkou,…

Jenda1

45 min

Hovězí guláš III

Hovězí guláš III

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tradiční hovězí guláš potřebuje dostatek péče a hlavně času na přípravu a následné proležení, aby se chutě rozvinuly. Ne vždy ale máme tolik času nebo energie, a proto…

alus.s

60 min

Hovězí kuličky v rajské omáčce

Hovězí kuličky v rajské omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Mleté maso, vejce, strouhanku, sůl a pepř promícháme a vytvoříme kuličky.Cibuli osmahneme dozlatova a promícháme s rajčaty.Zalijeme vývarem a přidáme vařit kuličky, nové…

Kacca

40 min

Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Pokud patříte do okruhu lidí, kteří s oblibou navštěvují severský obchodní řetězec, aby ke konci pěší tůry kolem nábytku zasedli k talíři kuliček, tak už nemusíte nikam…

Hella

60 min

Plněné papriky

Plněné papriky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Rohlík roztrhejte na kousky a v malé misce je zalijte vlažným vývarem. Nechte 10 minut nasáknout. Paprikám odřízněte vršek se stopkou a vnitřek, tedy semínka a bílé…

Boršč z pomalého hrnce

Boršč z pomalého hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V pekáčku opečeme maso a kosti na sádle. Pokud máme hrnec s funkcí Smažení, opečeme kosti ze všech stran v hrnci 15 minut při teplotě 200 ˚C.Přidáme nakrájenou zeleninu…

Mama-mia

630 min

1 2 3 4 5 20

Naposledy jste si prohlédli