Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar hovězí - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Hovězí guláš III Videorecept

Hovězí guláš III

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tradiční hovězí guláš potřebuje dostatek času na přípravu a následné proležení, aby se chutě rozvinuly. Ne vždy ale máme tolik času nebo energie, a proto jsme pro vás…

alus.s

75 min

Cibulačka se sýrem

Cibulačka se sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Původní cibulová polévka pochází z Francie. Vyzkoušejte jednoduchou a vynikající polévku z několika málo surovin, která dokonale provoní domov a skvěle chutná.…

kucerova45

45 min

Můj tradiční guláš s paprikou

Můj tradiční guláš s paprikou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Cibuli nejdříve oloupeme a pokrájíme. Ve velkém hrnci rozpálíme sádlo, v něm osmahneme cibuli, přidáme maso, mletou sladkou a pálivou papriku a vše krátce osmahneme…

MiskaM

140 min

Masové kuličky z trouby

Masové kuličky z trouby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Cibulku osmažte na rozpuštěném másle do tmavě zlaté barvy.Vmíchejte do mletého masa, přidejte kysanou smetanu, osolte, opepřete a promíchejte.Na plech dejte pečící papír…

Silvestrovský guláš

Silvestrovský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Guláš ze dvou druhů masa, který můžete připrat jak na silvestrovské veselí, tak i na další příležitosti. Restované maso pořádně okořeníme a podlijeme černým pivem, které…

RubyRom

85 min

Máslová krupková polévka

Máslová krupková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Máslová krupková polévka je tradiční česká polévka, která spojuje jemnost másla s výživností krup. Tento pokrm je oblíbený pro svou jednoduchost a sytost, kdy kroupy…

cathleen

40 min

Opravdu dobrý guláš

Opravdu dobrý guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Na rozpuštěném sádle opečeme na kostky nakrájené maso. Povrch masa se musí zatáhnout, minimálně, pokud se některé kousky opečou víc, jedině dobře. Pak přidáme nadrobno…

mojetara

110 min

1 3 4 5 6 7 20

Naposledy jste si prohlédli