Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar hovězí - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Osso buco

Osso buco

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hovězí nebo telecí kližka s kostí (osso buco = kost s dírou) je vynikající na dušení. Zkuste skvělé osso buco po italsku, dušené v zeleninové omáčce s vínem a na závěr…

suslajda

150 min

Vepřová pečeně na houbách

Vepřová pečeně na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Ochutnejte tuto šťavnatou vepřovou pečeni špikovanou špekem a zalitou silnou šťávou ochucenou cibulí a lesními houbami. Pokud ji k nedělnímu obědu budete podávat s…

Bohunka.T

70 min

Cibulačka po česku

Cibulačka po česku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do vývaru vložíme na kolečka nakrájené cibule, opepříme, povaříme do změknutí cibule, přidáme rozšlehané vejce a ještě krátce povaříme. Slaninu nakrájíme na kostičky,…

Rajská omáčka s perníkem

Rajská omáčka s perníkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Poctivá rajská omáčka je oblíbenou českou klasikou. Zkuste ji tentokrát zahustit strouhaným perníkem. Díky hřebíčku a skořici omáčka krásně voní. Podávat ji můžete…

mika59

45 min

Tyrolské špekové knedlíky

Tyrolské špekové knedlíky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Variací na knedlíky je nespočet. Vyzkoušejte knedlíky podle našich sousedů, z rakouského Tyrolska. Špekové knedlíky s cibulí a petrželí si zajisté zamilujete. Konzumovat…

Hovězí játra a cibule

Hovězí játra a cibule

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Nejdrive dame jatra do misky, zalijeme mlekem a nechame asi 30 minut stat.Mezitim si dame do vetsiho sacku mouku, pepr a sul a dukladne protrepeme.Po 30 minutach…

hazel

70 min

Kančí guláš po staročesku

Kančí guláš po staročesku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

V době lovecké sezony se ze všech úlovků nejčastěji vaří kančí guláš. Tento recept je chuťově vyladěný k dokonalosti a provede vás podrobně úskalím přípravy tohoto…

Dooga

80 min

Boloňské špagety

Boloňské špagety

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Sytá a aromatická masová omáčka, obohacená o rajčata, bylinky a jemné koření spolu se špagetami tvoří dokonalé jídlo. S tímto receptem připravíte výborný oběd nebo…

toprecepty.cz

105 min

Hovězí v pepřové omáčce

Hovězí v pepřové omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso potřeme lehce olejem a bohatě po celém obvodu osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem. Necháme chvilku odpočinout maso při pokojové teplotě. Ze všech stran…

Colombo65

360 min

Hovězí dušené na zelenině

Hovězí dušené na zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Klasika, která zahřeje na duši i na talíři! Hovězí dušené na zelenině je pokrm, který spojuje šťavnaté maso a bohatou chuť zeleninového základu. Dlouhé dušení zaručí…

RubyRom

130 min

Cibulačka se sýrem

Cibulačka se sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Původní cibulová polévka pochází z Francie. Vyzkoušejte jednoduchou a vynikající polévku z několika málo surovin, která dokonale provoní domov a skvěle chutná.…

kucerova45

45 min

Houbová polévka podle paní nadlesní

Houbová polévka podle paní nadlesní

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Skvělá jednoduchá polévka, vhodná k víkendovému obědu na chatě. Pokud rádi houbaříte, určitě ji vyzkoušejte. Stačí přidat jen pár základních surovin a čerstvě utržené…

ivulinka

45 min

Hrstková polévka

Hrstková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hrstková polévka je jednou ze základních polévek, které můžeme vařit pravidelně. Obsahuje jak zeleninu, tak luštěniny a třeba i rýži. Vše spolu povaříme a dochutíme tak,…

alena-ks

45 min

Hovězí pečeně irských horalů

Hovězí pečeně irských horalů

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hovězí maso osolte a opepřete. Na oleji zprudka opečte maso ze všech stran, aby se zatáhlo, pak je umístěte pečené v pekáči. Vložte stroužky česneku do dvou zářezu v…

evosheek

540 min

Vylepšená česnečka

Vylepšená česnečka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Česnečka je tradiční česká polévka, která svým jednoduchým receptem a výraznou chutí, získala oblibu po celé zemi. Je vynikající nejen na zahřátí, ale i jako lék na…

ivulinka

35 min

Hovězí dušené plátky

Hovězí dušené plátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hovězí maso si zaslouží skvělou úpravu a delší péči. Naklepat, orestovat, podusit, dochutit. Nezapomenout na vhodnou přílohu. Finální jídlo se vám odvděčí výbornou chutí…

Scarlet-pl

90 min

1 2 3 4 20