Vídeňské řezy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 46 094 kJ / 11 017 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 257,86 g |
Tuky | 269,51 g |
Vláknina | 29,60 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 864 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 1 875,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Namiesto Zlatého klasu možno použiť Krémový prášek, je to to isté. Ak ho nedostanete, potom použite vanilkový puding, ale treba pridať 3 lyžice solamylu, samotný puding by nebol hustý. Krém musí byť pevný.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 9. 2015 02:24
dobrota
16. 7. 2014 20:19
nat: Tak to vám neviem povedať, kokosový olej nepoužívam vôbec. Možno sa niekto ozve, kto ho používa.
16. 7. 2014 14:31
jde místo normálního oleje použít kokosový ?
29. 1. 2011 11:34
Tak se krásně rozležel a ztuhl.I bez maizeny,stačil jen puding.Jsou výborné.Fotky jsem přidala. Už 6-tý den mám zbyteček v lednici a ten je úplně nejlepší,korpus nádherně zvláčněl.Příště potřu troškou džusu korpus,před nalitím džusového pudingu.
28. 1. 2011 13:31
Teri,zkouším tyto řezy a už chladne korpus s pomerančovým krémem a ten je tedy suprový.Dnes dodělám a asi nevydržíme do zítra a večer nakrojíme.Použila jsem vanilkový puding místo Zlatého klasu.Tak doufám,že to ztuhne také.Dám vědět.
4. 2. 2010 09:54
Gabika, jablká sú dosť nevýraznej chuti na tento zákusok, asi preto vám to nechutilo. Ono predsa len pomaranč je výraznejší.
S tými piškótami som akosi blbo čítala sorry
S tými piškótami som akosi blbo čítala sorry
4. 2. 2010 09:46
Terezko, na šlehačku se dají piškoty namočené v džusu a vrch se pocáká čokopolevou Akorát, že já ty piškoty nedávám těsně vedle sebe, ale s mezerami. Zkoušeli jsme i verzi jablečnou (místo pomerančového džusu jablečný), ale ta nám tolik nechutnala
3. 2. 2010 16:05
Aha, Gabika, u nás sa robia tieto :
http://www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JROONR...
Ale ani v tvojej Lambade neidú navrch piškóty, ale poleva. Raz to skúsim podľa tvojho, s tou polevou.
http://www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JROONR...
Ale ani v tvojej Lambade neidú navrch piškóty, ale poleva. Raz to skúsim podľa tvojho, s tou polevou.
3. 2. 2010 14:22
Terezko, dělám tyto http://www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JMMPJM...
3. 2. 2010 12:54
Gabika, rezy Lambada sa u nás robia inak : ide piškóta, potom marhuľový krém z Frutiny, a na to šľahačka. Teda krém je iný a na vrch Lambady sa u nás nedávajú piškóty. Zákusok končí šľahačkou.
3. 2. 2010 12:44
3. 2. 2010 08:14
Znám to jako řezy lambada Jsou velice osvěžující
3. 2. 2010 07:34
Tejaja velké díky, člověk se učí celý život, pokud o to stojífoto super nápad
3. 2. 2010 07:27
jj, znám a dělám, je to lahoda
3. 2. 2010 05:45
Cardanka, Zlatý klas je krémový prášok, podobne ako puding, ale nie je sladký a je určený vyložene na prípravu krémov rôznej hustoty. Okrem toho sa dá použiť na zjemnenie cesta. V Čechách sa vyrába "Krémový prášek", je to to isté. Pudingom sa úplne nahradiť nedá, pretože puding je riedky. preto treba pridať solamyl. Dostaž bežné balenie po 40 g, alebo veľké balenie - 200 g.
Pozri obrázok
Pozri obrázok
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 2 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 8 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Právě bylo uvařeno:
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 23 minutami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 35 minutami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 53 minutami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 1 hodinou
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 1 hodinou
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 4 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 4 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vídeňský řez vídeňské čokoládové řezy řezy na plech nejnovější recepty rezy lambada lambada rezy vídenské piškotové řezy vídeňský moučník vídeňský dort moučník lambáda zakusok lambada vídeňský korpus kremový prašek zlatý klas vídeňský zákusek videňské moučníky vídeňskéřezy zlaty klas kremovy prasek balíček zlatý klas zakusek lambada top recepty.cz.videnske rezy džusové řezy
Suroviny: cukr moučkový, vejce, cukr vanilkový, olej, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva, džus pomerančový, zlatý klas, cukr, šlehačka, ztužovač šlehačky, džus pomerančový, piškoty dlouhé, rum, poleva čokoládová
Vídeňské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AN0p
23 názorů