Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vídeňské řezy

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 2. 2010 20:42

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie46 094 kJ / 11 017 kcal
Bílkoviny257,86 g
Tuky269,51 g
Vláknina29,60 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 864 mg
Sůl1,82 g
Sacharidy1 875,16 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Namiesto Zlatého klasu možno použiť Krémový prášek, je to to isté. Ak ho nedostanete, potom použite vanilkový puding, ale treba pridať 3 lyžice solamylu, samotný puding by nebol hustý. Krém musí byť pevný.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Karla

23. 9. 2015 02:24

dobrota:yes:

tejaja tejaja

16. 7. 2014 20:19

nat: Tak to vám neviem povedať, kokosový olej nepoužívam vôbec. Možno sa niekto ozve, kto ho používa. :-)

nat

16. 7. 2014 14:31

jde místo normálního oleje použít kokosový ?

Pajaska Pajaska

29. 1. 2011 11:34

Tak se krásně rozležel a ztuhl.I bez maizeny,stačil jen puding.Jsou výborné.:yes:Fotky jsem přidala.:-K Už 6-tý den mám zbyteček v lednici a ten je úplně nejlepší,korpus nádherně zvláčněl.Příště potřu troškou džusu korpus,před nalitím džusového pudingu.;-):yes:

Pajaska Pajaska

28. 1. 2011 13:31

Teri,zkouším tyto řezy a už chladne korpus s pomerančovým krémem a ten je tedy suprový.Dnes dodělám a asi nevydržíme do zítra a večer nakrojíme.Použila jsem vanilkový puding místo Zlatého klasu.Tak doufám,že to ztuhne také.Dám vědět.:-K

tejaja tejaja

4. 2. 2010 09:54

Gabika, jablká sú dosť nevýraznej chuti na tento zákusok, asi preto vám to nechutilo. Ono predsa len pomaranč je výraznejší.
S tými piškótami som akosi blbo čítala;-) sorry;-)

Gabina

4. 2. 2010 09:46

Terezko, na šlehačku se dají piškoty namočené v džusu a vrch se pocáká čokopolevou ;-) Akorát, že já ty piškoty nedávám těsně vedle sebe, ale s mezerami. Zkoušeli jsme i verzi jablečnou (místo pomerančového džusu jablečný), ale ta nám tolik nechutnala

tejaja tejaja

3. 2. 2010 16:05

Aha, Gabika, u nás sa robia tieto :
http://www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JROONR...

:-D;-);-);-) Ale ani v tvojej Lambade neidú navrch piškóty, ale poleva. Raz to skúsim podľa tvojho, s tou polevou.

Gabina

3. 2. 2010 14:22

tejaja tejaja

3. 2. 2010 12:54

Gabika, rezy Lambada sa u nás robia inak : ide piškóta, potom marhuľový krém z Frutiny, a na to šľahačka. Teda krém je iný a na vrch Lambady sa u nás nedávajú piškóty. Zákusok končí šľahačkou.;-)

klarisa

3. 2. 2010 12:44

Gabina

3. 2. 2010 08:14

Znám to jako řezy lambada :-p:yes: Jsou velice osvěžující

cardanka

3. 2. 2010 07:34

Tejaja:-K velké díky, člověk se učí celý život:-8, pokud o to stojí;-):-Kfoto super nápad:yes:

zizala zizala (moderátorka)

3. 2. 2010 07:27

jj, znám a dělám, je to lahoda:-p

tejaja tejaja

3. 2. 2010 05:45

Cardanka, Zlatý klas je krémový prášok, podobne ako puding, ale nie je sladký a je určený vyložene na prípravu krémov rôznej hustoty. Okrem toho sa dá použiť na zjemnenie cesta. V Čechách sa vyrába "Krémový prášek", je to to isté. Pudingom sa úplne nahradiť nedá, pretože puding je riedky. preto treba pridať solamyl. Dostaž bežné balenie po 40 g, alebo veľké balenie - 200 g.
Pozri obrázok;-):-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vídeňský řez vídeňské čokoládové řezy řezy na plech nejnovější recepty rezy lambada lambada rezy vídenské piškotové řezy vídeňský moučník vídeňský dort moučník lambáda zakusok lambada vídeňský korpus kremový prašek zlatý klas vídeňský zákusek videňské moučníky vídeňskéřezy zlaty klas kremovy prasek balíček zlatý klas zakusek lambada top recepty.cz.videnske rezy džusové řezy

Suroviny: cukr moučkový, vejce, cukr vanilkový, olej, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva, džus pomerančový, zlatý klas, cukr, šlehačka, ztužovač šlehačky, džus pomerančový, piškoty dlouhé, rum, poleva čokoládová

TopRecepty.cz

Vídeňské řezy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AN0p