Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
4 foto Hodnocení 3× Jak připravit kávu se zmrzlinou? Italská sladká tečka chutná v podobě dezertu
Hodnocení 50× Jak připravit dýňový sirup? Dokonale ochutí horkou kávu, ovesnou kaši či palačinky
Espresso orange: Dokonalý a úžasně osvěžující drink s kombinací netradičních ingrediencí báječně osvěží a povzbudí
Hodnocení 422× Jak připravit ledovou kávu doma? Ukážeme vám, jak to zvládnete i bez pomoci šejkru
Jak se liší ristretto od espressa a proč piccolo v Itálii neexistuje? Seznamte se s nejznámějšími druhy kávových nápojů
38 foto Znovuzrození Zlatého Kříže se podařilo: Slavné lahůdkářství nabízí klasiku i novinky. Tradice je důležitá, říká provozní Mayer
Pět moučníků, na kterých si pochutnáváme tisíce let: Palačinky jedl už „ledový muž“ Ötzi a cheescake pekli staří Řekové
Ragú na lasagne může být i bez masa. Zeleninové, houbové nebo extra sýrové patří mezi top varianty nejen pro vegetariány