Zbyly vám knedlíky? Tímto způsobem je ohřejete tak, že budou nadýchané a měkké a nikdo nepozná rozdíl
Slaninová pomazánka: Lahodné pohoštění jen ze čtyř surovin je hotové raz dva, výraznou chuť zařídí oblíbený sýr
5 foto Hodnocení 3× Čerstvý špenát využijete v salátech a těstovinách, ale i jako barvivo či ozdobu
5 foto Hodnocení 2× Jak uchovat listovou zeleninu co nejdéle čerstvou? Vyzkoušejte jednoduchou radu
4 foto Hodnocení 2× Mangold nám zajistí přísun výborné zeleniny až do prvních mrazíků. Jak se jí mangold
Čerstvost mangoldu poznáme rozlomením řapíků, ze kterých je skvělá příloha. Stejně jako chřest potřebuje krátký var a šokové zchlazení
Jarní jízda na zelenou: Jak úspěšně vypěstovat špenát na balkoně v truhlíku? Hodí se delší nádoba a rozprašovač na zalévání
7 foto Hodnocení 234× Jak uvařit nejlepší špenát. Oblíbený retro recept má v naší kuchyni stále své důležité místo
Hodnocení 43× Jak připravit listový salát, aby byl křupavý, svěží a chutný? Na přípravu zálivky známe vychytávku
Hodnocení 10× Kozlíček polníček je typická jarní salátová zelenina. Hodí se do salátů, smoothie a polévek
Skromná kuchyně: Dušený špenát může být levná delikatesa, když jej správně dochutíme. Roli hrají smetana i dokonale osmažená cibulka
Hodnocení 10× Hubnutí pomocí nízkokalorické stravy: Listová zelenina patří do pestré řady druhů zeleniny s jemnou nebo výraznější chutí
Hodnocení 17× Mangoldové listy jsou skvělou náhradou špenátu, řapíky využijeme jako chřest. Mangold sklízíme během léta a na podzim
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Letní cuketová pizza bez mouky je krásně tenká a vláčná. Netradiční těsto připravíte jen ze tří ingrediencí