7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
4 foto Hodnocení 41× Jak zpracovat křen? Připravte si navzdory slzám báječné dochucovadlo s velkou silou
12 foto Hodnocení 116× Jak zavařit křen? Přinášíme jednoduchý recept pro dlouhodobé skladování ostrého křenu
12 foto Hodnocení 13× Jak sklízet a zpracovat křen? Tipy na uchování čerstvosti a intenzivní chuti
Hodnocení 26× Jak připravit čaj z cibule? Naše babičky touto medicínou léčily nachlazení a kašel
Zázvorový sirup místo tabletek: Pár kapek do vody jako účinná prevence, v čaji zase zahřeje a pomůže při nachlazení i viróze
Domácí sirup z rýmovníku doplněný citrusy se hodí do jogurtu i na lívance, pomáhá i při nachlazení a jeho příprava je snadná
Česnečka je druhá nejlepší polévka ve střední Evropě: Odborníci ocenili její účinky proti nachlazení i kocovině
Hodnocení 8× Jak připravit zázvorový čaj. Tento nápoj je skvělým pomocníkem při chřipkách a nachlazení
Hodnocení 28× Jak uchovat oddenek zázvoru v pěkném stavu? Díky jednoduché metodě ho budeme mít stále po ruce
Domácí naklíčená semínka pro ochucení jídel i lepší imunitu: Vypěstujeme si je doma snadno v PET láhvi nebo v zavařovačce
Cikánský řízek: Na povrchu křupavé a uvnitř šťavnaté placičky z kuřecího masa překvapí výraznou až lehce pikantní chutí