Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
7 foto Hodnocení 18× Chyby při přípravě tataráku: Čerstvost masa je stejně důležitá jako jeho ochucení
18 foto Hodnocení 59× Kdy přidat protlak do guláše? Správné načasování je při vaření rozhodující
7 foto Hodnocení 1× Čím ochutit krémy a těsta na moučníky? Aromata nejsou vidět, ale chutnají a voní
6 foto Hodnocení 254× Jaké koření patří do holandských řízků? Tipy, díky kterým bude maso dokonalé
7 foto Hodnocení 1× Domácí výroba aromat: Použijeme prášek, výluh nebo pastu z aromatických surovin
7 foto Hodnocení 4× Jak ochutit aspik? Chuťově neutrální potravina snese sůl, cukr, ocet i koření
7 foto Hodnocení 16× Jak dochutit zelňačku? Připravte si tuto polévku přesně podle vašich představ
8 foto Hodnocení 9× Jak ochutit filet lososa? Přirozená chuť ryby vynikne za použití minima koření
7 foto Hodnocení 6× Kdy se solí vývar? Správným postupem si zajistíte jeho lahodnou a vyváženou chuť
7 foto Hodnocení 1× Čím ochutit dušenou zeleninu? Chuť zeleniny doplní máslo, bylinky i pražená semínka
11 foto Hodnocení 5× Koriandr v kuchyni: Touto opomíjenou bylinkou dochutíte maso, houby i čatní
Felix Slováček se na Vánoce těší, ale s přípravou jídla moc nepomáhá: Jsem jen konzument, přijdu a všechno sežeru, říká
Houbová polévka se připravuje na Vánoce třeba na Valašsku. Zkuste její snadnou verzi s nočky, chutná skvěle