Hitem internetu je majonéza z volského oka: Stačí přidat jen olej a hořčici, rozmixovat, dochutit a máte do pár minut hotovo
Jak připravit nejlepší jablečnou náplň do závinu, aby chutnala božsky a nerozmáčela těsto? Poradíme i začátečníkům
18 foto Hodnocení 58× Kdy přidat protlak do guláše? Správné načasování je při vaření rozhodující
7 foto Hodnocení 1× Čím ochutit krémy a těsta na moučníky? Aromata nejsou vidět, ale chutnají a voní
6 foto Hodnocení 253× Jaké koření patří do holandských řízků? Tipy, díky kterým bude maso dokonalé
7 foto Hodnocení 1× Domácí výroba aromat: Použijeme prášek, výluh nebo pastu z aromatických surovin
7 foto Hodnocení 2× Jak ochutit aspik? Chuťově neutrální potravina snese sůl, cukr, ocet i koření
7 foto Hodnocení 13× Jak dochutit zelňačku? Připravte si tuto polévku přesně podle vašich představ
8 foto Hodnocení 7× Jak ochutit filet lososa? Přirozená chuť ryby vynikne za použití minima koření
7 foto Hodnocení 3× Kdy se solí vývar? Správným postupem si zajistíte jeho lahodnou a vyváženou chuť
7 foto Hodnocení 1× Čím ochutit dušenou zeleninu? Chuť zeleniny doplní máslo, bylinky i pražená semínka
11 foto Hodnocení 5× Koriandr v kuchyni: Touto opomíjenou bylinkou dochutíte maso, houby i čatní
Hodnocení 50× Jak připravit dýňový sirup? Dokonale ochutí horkou kávu, ovesnou kaši či palačinky
Krupicovo pudinkový letní dort: Osvěžující vláčný dezert korunují šťavnaté jahody zalité do pevné želatiny, příprava je snadná
8 foto Skvělý koláč s blumami od Tondy z Peče celá země: Křehké těsto s makovou náplní, blumami a rumem chutná fantasticky