Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Video Hodnocení 18× Cuketa s hermelínem vytvoří skvělou rychlou večeři. Inspirujte se videonávodem
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Mleté vepřové maso na Kunovjance: Lehce pikantní a chuťově zajímavé jídlo je rychlé a lehce ho zvládne i začátečník
Video Hodnocení 8× Jak připravit kuřecí řízky v těstíčku? Vyměňte klasický trojobal za sýrové těstíčko
Video Hodnocení 6× Jak připravit pažitkovou omáčku? Sametově hladkou omáčku uvaříte do půl hodiny
Video Hodnocení 8× Jak připravit zapečené kuřecí řízky? Snadný oběd z jednoho pekáčku si zamilujete
Video Hodnocení 9× Jak připravit kuřecí nudličky ve smetanové omáčce? Přijdou vhod k rychlému obědu
5 foto Hodnocení 16× Jak připravit tortillu s kuřecím masem? V kombinaci se zeleninou skvěle zasytí
8 foto Hodnocení 24× Jak připravit vinnou klobásu v troubě? Provedeme vás postupem krok za krokem
38 foto Velký test pražských jídelen: Na Žižkově je k mání skvělý řízek s bramborami za 120 Kč, nezklamala ani Havelská koruna
5 foto Hodnocení 4× Jak připravit kuřecí přírodní plátek? Vykouzlete chutný oběd pro celou rodinu
Hodnocení 40× Kolik soli dát do sekané? Poradíme, jak nepřesolit a upéct tu nejlepší domácí sekanou
Jak nejlépe naklíčit semínka: Řeřichu si snadno vypěstujete ve vatě. Klíčit můžete i fazole a další mikrozeleninu