Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Video Hodnocení 18× Cuketa s hermelínem vytvoří skvělou rychlou večeři. Inspirujte se videonávodem
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Mleté vepřové maso na Kunovjance: Lehce pikantní a chuťově zajímavé jídlo je rychlé a lehce ho zvládne i začátečník
Video Hodnocení 10× Jak připravit kuřecí řízky v těstíčku? Vyměňte klasický trojobal za sýrové těstíčko
Video Hodnocení 8× Jak připravit pažitkovou omáčku? Sametově hladkou omáčku uvaříte do půl hodiny
Video Hodnocení 8× Jak připravit zapečené kuřecí řízky? Snadný oběd z jednoho pekáčku si zamilujete
Fleky se zelím jsou rychlé a levné. Křehké měkké zelí plné šťávy a kousek opečené uzeniny dají těstovinám výraznou chuť
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá vyhlášené vepřové pepřenky a přidal i recept navíc
Hermelínová pomazánka na topinky: Pikantní varianta na osmaženém chlebu potřeném česnekem má luxusní chuť