Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
10 foto Hodnocení 6× Časté chyby při pěstování fazolí: Rostliny jsou citlivé na chlad a potřebují vláhu
Jak skladovat dýni hokaido: Je třeba dbát na správnou teplotu, zabránit přístupu slunce i blízkosti další zeleniny
4 foto Hodnocení 9× Jak sklízet a vyklepávat mák. Víte, proč ručně sklizený a vyklepaný chutná nejlépe?
Hodnocení 28× Jak získat semínka okurek z vlastní zahrady? Máme pro vás tipy pro úspěšné semenaření
Hodnocení 9× Anýz, koření s výraznou chutí, se používá do sladkého i slaného pečiva a k nakládání zeleniny
4 foto Hodnocení 13× Jak používat černuchu? Semena jsou vhodná do těst, na zdobení pečiva i k dochucování jídel indické kuchyně
Hodnocení 3× Záludnosti při nakličování aneb jak si poradit s ředkvičkou. Jemné kořínky mohou připomínat plíseň
Hodnocení 23× Jak připravit skvělou domácí granolu z ovesných vloček? Je plná ořechů, semínek, sušeného ovoce a třeba i čokolády
Hodnocení 12× Jak jíst dýňová semínka a k čemu se hodí? Dýňová polévka, posypaná opraženými semínky, chutná ještě lépe
Hodnocení 99× Kandovaná dýně je pochoutkou, zdrojem energie i součástí některých moučníků. Kandovat dýni není složité a zvládne to každý
Hodnocení 4× 7 nejoblíbenějších semen pro naše zdraví. Která používáme nejčastěji a na co se nejvíce hodí?
Hodnocení 23× Jak vyčistit mlýnek na mák. Jednoduché postupy, které nám usnadní čištění přístroje
Hodnocení 43× Jak upéct nejlepší makovec s vůní skořice, vanilky a citronu. Vláčný a rychlý makovec s jablky a další oblíbené recepty
Mexický guláš: Omáčku báječně doplní sterilovaná kukuřice, zjemní ji lžíce másla a božsky chutná s rýží