Kuře jako svatomartinská husa: Výborný sváteční oběd, který vás finančně nezruinuje, je rychle hotový a ctí tradici
Domácí houskový knedlík nejen ke svatomartinské huse. Nadýchaný, vláčný a poctivý výborně doplní maso i zelí
„Na svatého Martina, nejlepší je husina“ aneb Listopadové pranostiky nám napoví, poradí a taky zpříjemní podzim
10 foto Hodnocení 6× Časté chyby při pěstování fazolí: Rostliny jsou citlivé na chlad a potřebují vláhu
Jak skladovat dýni hokaido: Je třeba dbát na správnou teplotu, zabránit přístupu slunce i blízkosti další zeleniny
4 foto Hodnocení 19× Jak sklízet a vyklepávat mák. Víte, proč ručně sklizený a vyklepaný chutná nejlépe?
Hodnocení 42× Jak získat semínka okurek z vlastní zahrady? Máme pro vás tipy pro úspěšné semenaření
Hodnocení 12× Anýz, koření s výraznou chutí, se používá do sladkého i slaného pečiva a k nakládání zeleniny
4 foto Hodnocení 18× Jak používat černuchu? Semena jsou vhodná do těst, na zdobení pečiva i k dochucování jídel indické kuchyně
Hodnocení 3× Záludnosti při nakličování aneb jak si poradit s ředkvičkou. Jemné kořínky mohou připomínat plíseň
Hodnocení 24× Jak připravit skvělou domácí granolu z ovesných vloček? Je plná ořechů, semínek, sušeného ovoce a třeba i čokolády
Hodnocení 16× Jak jíst dýňová semínka a k čemu se hodí? Dýňová polévka, posypaná opraženými semínky, chutná ještě lépe
Hodnocení 116× Kandovaná dýně je pochoutkou, zdrojem energie i součástí některých moučníků. Kandovat dýni není složité a zvládne to každý
Hodnocení 4× 7 nejoblíbenějších semen pro naše zdraví. Která používáme nejčastěji a na co se nejvíce hodí?
Sloní žrádlo podle Pepy Nemravy: Skvělou silvestrovskou pomazánku uděláte ze zbytků, její chuť je legendární
Jídlo na cesty: Pikantní naložené karbanátky voní cibulí a kořením a v chladu vydrží 3 týdny, zavařené i déle