Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
Bagety, co hrají první ligu: Bratr šéfkuchařky Kamu, Adam Rundus, otevírá na Slavii chuťovou nadstavbu
10 foto Hodnocení 4× Časté chyby při pěstování fazolí: Rostliny jsou citlivé na chlad a potřebují vláhu
Jak skladovat dýni hokaido: Je třeba dbát na správnou teplotu, zabránit přístupu slunce i blízkosti další zeleniny
4 foto Hodnocení 9× Jak sklízet a vyklepávat mák. Víte, proč ručně sklizený a vyklepaný chutná nejlépe?
Hodnocení 27× Jak získat semínka okurek z vlastní zahrady? Máme pro vás tipy pro úspěšné semenaření
Hodnocení 8× Anýz, koření s výraznou chutí, se používá do sladkého i slaného pečiva a k nakládání zeleniny
4 foto Hodnocení 13× Jak používat černuchu? Semena jsou vhodná do těst, na zdobení pečiva i k dochucování jídel indické kuchyně
Hodnocení 3× Záludnosti při nakličování aneb jak si poradit s ředkvičkou. Jemné kořínky mohou připomínat plíseň
Hodnocení 22× Jak připravit skvělou domácí granolu z ovesných vloček? Je plná ořechů, semínek, sušeného ovoce a třeba i čokolády
Hodnocení 12× Jak jíst dýňová semínka a k čemu se hodí? Dýňová polévka, posypaná opraženými semínky, chutná ještě lépe
Hodnocení 93× Kandovaná dýně je pochoutkou, zdrojem energie i součástí některých moučníků. Kandovat dýni není složité a zvládne to každý
Hodnocení 4× 7 nejoblíbenějších semen pro naše zdraví. Která používáme nejčastěji a na co se nejvíce hodí?
Hodnocení 23× Jak vyčistit mlýnek na mák. Jednoduché postupy, které nám usnadní čištění přístroje
Hodnocení 41× Jak upéct nejlepší makovec s vůní skořice, vanilky a citronu. Vláčný a rychlý makovec s jablky a další oblíbené recepty
Staročeská sakrajda: Perníkový závin voní po povidlech a oříšcích a nakrájený se dá využít i jako výborné cukroví
Škola vaření: Jak na perfektní hladkou jíšku, co je to záklechtka a kam použít zásmažku nebo zápražku
Bábovka kefírová - s lískovými oříšky a brusinkami Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 BastMetztli 65 min