7 potravin proti podzimní depresi: Čaj z olivových listů, banány, ořechy i vajíčka pomůžou zvednout náladu
Jak na levné a superrychlé tvarohové šátečky: Za pár korun připravíte voňavé a křehké dobroty s tvarohovou náplní
Domácí majonéza krok za krokem: S tyčovým mixérem ji vytvoříte dokonale hladkou z čerstvých i vařených vajec
Jak na nejlepší houbovou smaženici: Kouzlo dokonalé chutí tkví ve správném smažení i jednoduchém ochucení
4 foto Hodnocení 16× Houbová smaženice: Milované jídlo houbařů je rychle hotové a chutná s chlebem
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
4 foto Hodnocení 5× Jak připravit houby na smaženici? Prozradíme, v čem spočívá kouzlo dokonalé chuti
Video Hodnocení 8× Jak připravit cuketovou smaženici? Během pár minut vykouzlíte zdravou snídani
Hodnocení 12× Co připravit z oblíbených hub kuřátek? Báječně vyniknou ve smaženici či v omáčkách
18 foto Česká jídla propadla v zahraničním hodnocení: Cizincům nechutnají smaženice, sekaná ani krupicová kaše
Video Jan Punčochář prozradil, jak připravit úžasnou smaženici: Solit musíte houby až nakonec, jinak pustí vodu, říká šéfkuchař
Video Pavel Berky poradil, jak připravit jedinečnou bramborovou kaši: Jednoduchým trikem získáte skvělou chuť, říká
Dokonalá houbová smaženice: Nejlepší je z hříbků a lišek, a když ji osmažíte na másle, bude naprosto božská
Kroupy nejsou „hloupý“! Netradiční smaženice nebo kroupové zelí překvapí, důležitý je správný postup při vaření
Jak na skvělou smaženici podle Jaroslava Sapíka: Šéfkuchař prozradil jeden moravský trik, díky němuž je jídlo perfektní
7 foto Hodnocení 114× Klouzky v lese vypadají krásně, ale jak si s nimi poradit v kuchyni? Určitě si na nich pochutnáte
5 foto Hodnocení 28× Desatero rad na téma houby: Víte, jak dlouho dary lesa dusit a chutně zpracovat i na zimu?
Hodnocení 11× Kdy solit houby při vaření? Každá úprava hub má svá pravidla, která musíme dodržet. Víte, která to jsou?
Pět kroků k dokonalé houbové smaženici: Báječná je z hříbků i z lišek, houby se musí dostatečně podusit a vejce je lepší prošlehat
11 foto Jarní jedlé houby: Mykolog Petr Souček doporučuje těchto 10 druhů a radí, na co si při sběru hub dát pozor
Hodnocení 75× Jak zavařit smaženici z hub? Milovníkům hub přijde vhod návod, díky kterému budou mít houby po celý rok jako čerstvé
Falešný zabijačkový prejt podle receptu z roku 1946. Je krásně tmavý, ale při jeho přípravě se obejdete i bez vepřové krve
Tajemství té nejlepší šípkové omáčky: Šípkové pyré s malým obsahem cukru, kořenová zelenina a vhodné víno