Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
14 foto Hodnocení 80× Kolik květů na bezovou šťávu? Při postupu zastudena šťáva vydrží až do další sezony
8 foto Hodnocení 163× Jak udělat sirup z květů černého bezu bez vaření? Naučte se jednoduchý postup
Video Hodnocení 539× Jak připravit bezovou šťávu zastudena? Je báječně osvěžující, trvanlivá a levná
Hodnocení 88× Jak připravit rychlou šťávu k masu: V základu by neměl chybět silný a chutný vývar
Nechybí vám na zahradě arónie? Hvězda domácích sirupů se vejde do každé zahrádky a pěstování snadno zvládne i začátečník
Domácí rajčatový džus se hodí do smoothie, polévek i omáček. Ve slavném koktejlu Bloody Mary hraje spolu s tabascem hlavní roli
Hodnocení 28× Jak připravit malinový sirup. Máme pro vás snadný recept, který zvládne i úplný začátečník
Hodnocení 30× Jak správně dusit maso, aby bylo šťavnaté. Poradíme vám, jak získat pokrm s výraznou chutí a vůní
Hodnocení 40× Rakytník je považovaný za zázrak Sibiře. Víte o jeho léčivých účincích a způsobech využití celé rostliny? Vyzkoušejte olej, sirup nebo džem