Zdravé Vánoce našich prababiček: Dětem se dávaly panenky z ovoce, k snídani melta a místo bonbonů oříšky
Rychlá masová pomazánka: Ze zbylé pečeně či vinné klobásy připravíte skvělé pohoštění pro návštěvy za pár korun
Štědrovečerní zvyky: Odvážným odhalí budoucnost, oplatky zajistí rodinnou pohodu a zdraví jedna běžná surovina
Šéfkuchař radí, jak na dokonalý řízek: Klíčem k úspěchu je snadný fígl s trojobalem a správné smažení
20 foto Tenhle skvost si Žižkováci nechávají pro sebe. Na řízek za 120 Kč se tady stojí fronty každý čtvrtek, v nabídce je i cukroví
Znáte prezidentské řízky? Šťavnaté maso doplňuje sýr a gothaj: Hotové je máte rychle a téměř bez práce, chuť si zamilujete
5 foto Hodnocení 107× Proč se odlupuje strouhanka z řízků a jak tomu předejít? Přinášíme tipy k úspěchu
Video Česká klasika: Bramboráky podle tradičního receptu. Dokonale ochucené majoránkou a česnekem a báječně křupavé
Tradiční jablečný dezert æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky chutná skvěle a zažene chmury
Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Jak připravit nejlepší strouhanku na řízek: Když nemáte čas, pomůže trik s troubou, pak bude strouhanka dokonalá
Tradiční jablečný koláč æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky je prostě božská
Jak osmažit řízek, aby strouhanka neopadávala: S těmito fígly se to podaří pokaždé a i s minimem zkušeností
20 foto Hodnocení 297× Jak obalit smažák, aby nevytekl? Poradíme snadný postup se skvělým výsledkem
Video Hodnocení 16× Jak připravit strouhanku na posypání ovocných knedlíků? Naučte se ji podle videa
Klasická socialistická smaženka jako ze starých bufetů: Chleby obložené vaječnými řízky si můžete připravit podle ČSN
14 foto Z deníčku pacienta: Pět dní na nemocniční stravě? Pečené kuře, rybí filé i falafel chutnaly překvapivě dobře
Trochu jiná šunka: Hovězí bresaola má temně rudou barvu a vynikající chuť. Nejlepší je s lístky rukoly a hoblinkami parmazánu