Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
5 foto Hodnocení 4× Jak udělat tatarku? Mějte pod kontrolou, co jíte a připravte si zdravější verzi
Tatarka podle ČSN musela obsahovat víno: Příprava je jednoduchá a výsledek zachutná víc než kupovaná omáčka
Smažený celer v trojobalu: Křupavé plátky zeleniny jsou skvělé s tatarkou, chuť dodá i ingredience přidaná před obalovaním
Maso v tatarce: Na krásně křehká a šťavnatá kuřecí prsa plná chutí stačí použít marinádu z tatarské omáčky
VIDEO: Kde mají v Praze nejlepší párek v rohlíku? Pochutnáte si už za 35 korun hned u tramvaje, vítěz je ale jinde
6 foto Hodnocení 22× Domácí omáčky do hamburgerů: Vyzkoušejte těchto 8 tipů a zaručeně si pochutnáte
Majonéza s medvědím česnekem podle Těhotnýho kuchaře: Příprava zabere chvilku a lehce pikantní chuť vás naprosto nadchne
Smažák s netradiční tatarkou: Nevyteče, protože ho neobaluji jako všichni, říká influencer Ostravsky Gastrošef
Retro chalupářská pomazánka z vařených vajíček, měkkého salámu a tatarské omáčky je velmi oblíbená a na přípravu snadná
Hodnocení 261× Domácí majonézu podle našich rad připravíte snadno, rychle a spolehlivě. Zdánlivě náročný úkol zvládnou i začátečníci
Slavné omáčky: Víte, že holandská omáčka ve skutečnosti pochází z Francie? Základem ale muselo být holandské máslo!