Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
5 foto Hodnocení 10× Jak udělat tatarku? Mějte pod kontrolou, co jíte a připravte si zdravější verzi
Tatarka podle ČSN musela obsahovat víno: Příprava je jednoduchá a výsledek zachutná víc než kupovaná omáčka
Smažený celer v trojobalu: Křupavé plátky zeleniny jsou skvělé s tatarkou, chuť dodá i ingredience přidaná před obalovaním
Maso v tatarce: Na krásně křehká a šťavnatá kuřecí prsa plná chutí stačí použít marinádu z tatarské omáčky
VIDEO: Kde mají v Praze nejlepší párek v rohlíku? Pochutnáte si už za 35 korun hned u tramvaje, vítěz je ale jinde
6 foto Hodnocení 27× Domácí omáčky do hamburgerů: Vyzkoušejte těchto 8 tipů a zaručeně si pochutnáte
Majonéza s medvědím česnekem podle Těhotnýho kuchaře: Příprava zabere chvilku a lehce pikantní chuť vás naprosto nadchne
Smažák s netradiční tatarkou: Nevyteče, protože ho neobaluji jako všichni, říká influencer Ostravsky Gastrošef
Retro chalupářská pomazánka z vařených vajíček, měkkého salámu a tatarské omáčky je velmi oblíbená a na přípravu snadná
Hodnocení 265× Domácí majonézu podle našich rad připravíte snadno, rychle a spolehlivě. Zdánlivě náročný úkol zvládnou i začátečníci
10 foto Souboj na talíři završil fantastický houbový guláš pod taktovkou Jana Punčocháře. Jak tohle levné jídlo připravit dokonale?
Jak nejlépe dozdobit beránka: Recepty na bílkovou, ledovou i karamelovou polevu zvládne podle návodu každý
Ostré nudličky z vepřových palců.... " asi jinej gang " Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 rebeka 45 min