Suroviny
Porce: asi 25 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 586 kJ / 3 725 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,83 g |
Tuky | 195,77 g |
Vláknina | 21,68 g |
Cholesterol | 519 mg |
Sodík | 6,71 g |
Sůl | 16,71 g |
Sacharidy | 384,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarkové koláčky s pórkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAyr
Moje poznámka
Tatarkové koláčky s pórkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAyr
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 3 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 15 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 20 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 1 hodinou
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 2 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 4 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 12 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 14 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 15 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 15 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 15 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 15 hodinami
Tématické fráze:
pečivo z tatarky,
co se zbytkem tatarky,
tatarkové brambory,
koláčky recept,
kolacky s masovou naplni,
tatarkové brambory v troubě,
slané palačinky s porkovou náplní,
testo s tatarkou,
tatarkove kulicky,
tatarkové těsto,
co se zbytky náplní,
těsto z tatarky,
recept filé s potřenou majonezou,
barevne koláčky s náplní,
koláčky z tatarské omáčky,
koláčky s náplní,
slané kynuté těsto z tatarky,
jak spotřebovat tatarku,
náplně na koláčky,
slané pečivo s náplní
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
tatarská omáčka,
sůl,
cukr,
droždí,
voda,
pórek,
slanina anglická,
olej,
vejce,
sýr nastrouhaný
Komentáře (22)
Místo pórku bude v koláčcích cibule, posypeme je parmazánem, protože ostatní sýry došly, ale na druhou stranu - pro mě by vaření bez částečné improvizace stejně nemělo to pravé kouzlo. Takže: dexempo, multo, koláčex!!!