Tatarská omáčka domácí
Domácí tatarka z kvalitních surovin bez zbytečných konzervantů chutná daleko lépe než kupovaná. Hodí se ke smaženým jídlům, grilovanému masu i do burgeru. Hotová je za pár minut. Jakmile ji vyzkoušíte, už nebudete chtít jinou.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarská omáčka domácí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kOpA
Moje poznámka
Tatarská omáčka domácí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kOpA
Nejnovější recepty
Vepřové kostky bratislavské
Přidáno před 1 hodinou
Bramboračka dvou barev
Přidáno před 4 hodinami
Tatarský biftek s lojovými škvarky podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 9 hodinami
Kynutý houskový knedlík
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové krokety z bramborové kaše
Přidáno před 9 hodinami
Mexický guláš sypaný sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koule na zelí v pomalém hrnci
magdalenka před 4 minutami
Segedín z trouby
magdalenka před 18 minutami
Výborné kynuté těsto
magdalenka před 22 minutami
Bábovka olejová
FilipRieger před 1 hodinou
Zapečené filé na másle
Sahula před 1 hodinou
Horký jablečný nápoj
FilipRieger před 1 hodinou
Svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta
Jana Jana před 2 hodinami
Tarhoňa pečená v rajčatech
Podry před 2 hodinami
Čočkový prívarok
magdalenka před 3 hodinami
Losos v máslové marinádě
magdalenka před 3 hodinami
Suroviny:
olej řepkový,
vejce,
hořčice,
ocet,
sůl,
pepř mletý,
okurky sterilované,
cibule,
kůra citronová,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (3)
👍
varecha.pravda.sk/recepty/dvojzltkova-domaca-majoneza-a-tatarska-omacka-fotorecept/80409-recept.html