Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 770 kJ / 423 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,00 g |
| Tuky | 43,13 g |
| Vláknina | 2,85 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 735 mg |
| Sůl | 1,84 g |
| Sacharidy | 4,28 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smícháme tatarku s hořčicí a smetanou. Omyté a osušené maso osolíme. Důkladně ho potřeme marinádou, přikryjeme a uložíme do chladna do druhého dne.
Krok 2: Hodinku před pečením maso vytáhneme. Cibuli nakrájíme na kolečka. Čtvrtky předěláme i se zbytkem marinády do pekáčku s nakrájenou cibulí.
Krok 3: Maso posypeme kořením, podlijeme trochou vody a přikryjeme. Takto pečeme cca 30 minut. Odkryjeme a dopečeme dalších 15-20 minut do křupava.
Zveřejněno 17. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarkové kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N6E8
Moje poznámka
Tatarkové kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N6E8
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 9 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 9 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 10 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 10 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 6 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 9 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 9 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 10 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 10 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 11 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 11 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 11 hodinami
Tématické fráze:
tatarková marináda,
tatarkové kuře,
tatarkové kuřecím masem,
kuře z tatarko,
marináda na kuře z tatarky,
tatarske kure,
kuře v tatarske omacce,
marináda na kuře s tatarkou,
stamgastovo kure,
tatarkové kuřecího masa,
kuřecí v tatarkové marinádě,
marinada z tatarky,
kuřecí v marinádě z tatarky,
kuře v marinádě z tatarky,
tatarkové kuřecí maso,
recept na tatarkové kuře,
příprava kurete den pred pecenim,
pečené kuře potřene tatarskou omáčku
Suroviny:
kuře čtvrtky,
tatarská omáčka,
smetana zakysaná,
hořčice pikantní,
cibule,
koření na kuře,
sůl
Komentáře (3)