Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
Video Hodnocení 2× Otevřete zavařovačku snadno a bez rozčilování. Videonávod ukáže tři tipy, jak na to
Video Hodnocení 20× Jak uvařit marmeládu z rebarbory? V kombinaci se zázvorem získá jemně pikantní chuť
12 foto Hodnocení 3× Jaké jídlo vydrží bez lednice? Skvělou variantou jsou zavařeniny či konzervy
7 foto Hodnocení 19× Jak zavařit cukety jako okurky? Mladé cukety přijmou skvělou chuť nálevu a koření
11 foto Hodnocení 11× Cukety v kuchyni: Připravte z nich placičky a moučníky nebo je zavařte na zimu
11 foto Hodnocení 2× Zavařené ovoce: Máme pro vás výběr z našeho receptáře na nejoblíbenější zavařeniny
8 foto Hodnocení 12× Jak poznat správně zavařené sklenice? Víčka by při poklepání neměla znít dutě
6 foto Hodnocení 10× Jaký je rozdíl mezi marmeládou a džemem? U domácích zavařenin viditelný rozdíl není
Nadýchané koblihy s krémem: Do těsta patří rum a spousta vajec, základem je dobře nakynuté těsto. Výsledek nadchne všechny
Jídelní rozmary slavných: Leonardo da Vinci zapisoval, co jedl, míchal si koktejl s růžemi a nikdy neodolal vydatné polévce minestrone