15 receptů na levná a chutná jídla: Co uvařit k obědu nebo večeři v listopadu
Levná jídla nemusí být taková, která nás málo zasytí. Přestože se zaměříme na pokrmy přátelské k naší peněžence, můžeme si pochutnat. Stačí se orientovat na suroviny, které jsou výživné a přitom za příznivou cenu. Provedeme vás výběrem oblíbených a snadných jídel, která se hodí k obědu i k večeři.
V některých rodinách je zvykem mít sytý oběd a k večeři už jen něco lehkého, ale jinde se právě k večeři vaří vydatnější jídlo, protože se konečně sejde celá rodina. Tentokrát se zaměříme na pokrmy, které se hodí na podzimní období. Zužitkujete do nich nejen sezónní suroviny, ale i takové, které jsou k dispozici celoročně.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Dýňová polévka
 - Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
 - Dýňové rizoto s kuřecím masem
 - Pečené bramborové placky
 - Zapečená brokolice s těstovinami
 - Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
 - Sarma-zelné závitky s masem
 - Nejlepší špenát
 - Domácí sekaná z mletého masa
 - Minutkové kuřecí nudličky
 - Domácí langoše
 - Kapustové karbanátky (kelové) smažené v troubě
 - Smažený květák
 - Rýžový nákyp
 - Jablková žemlovka
 
1/15
1/15
	
	
	
	
Komentáře