15 receptů na brokolicovou polévku: Na zjemnění je skvělá smetana, nechte se inspirovat
Brokolici řadíme mezi košťáloviny a její využití je podobné jako u květáku. Nápadná je výraznou barvou a ceněná pro obsah živin a vitamínů. Brokolici můžeme vařit, zapékat, přidávat do různých placiček a karbanátků. Zvlášť oblíbené jsou brokolicové polévky.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Brokolicová polévka
- Brokolicová polévka
- Brokolicová polévka s mrkví
- Brokolicová polévka s hráškem
- Brokolicová polévka s parmazánem
- Brokolicovo-ovesná polévka
- Brokolicová polévka s čedarem a kokosovým mlékem
- Rychlá brokolicová polévka
- Brokolicová polévka - barevná
- Brokolicová polévka s naklíčenými fazolkami mungo
- Brokolicovo-celerová polévka
- Brokolicová polévka se sýrem a smetanou
- Brokolicová polévka s kokosovým mlékem a restovanými žampiony
- Brokolicovo - bramborová polévka
- Bramborovo-brokolicová polévka s houbami
1/15
1/15
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 13 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 18 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 22 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Oblíbené pokrmy z květáku a brokolice
Komentáře