Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněná masová kapsa je oblíbený pokrm, protože maso díky náplni získá další příchuť. Pokud plátek masa vhodně naříznete, nemusíte se bát, že se kapsa nepovede a náplň z kapsy vyteče.

Masová kapsa je pokaždé jiná, záleží jak na druhu masa, tak na složení a množství náplně. Dobrá masová kapsa je taková, která je šťavnatá a výsledné spojení chutí vyvážené. Základ, tedy nakrojení masa, půjde snadněji s videonávodem.

Jak správně nakrojit maso

Připravte si vyšší plátek masa a ostrý nůž.

  1. Maso položte na prkýnko a zboku ho nařízněte.
  2. Řez veďte po delší straně plátku po celé jeho ploše.
  3. Důležité je, aby nůž neprojel skrz.
  4. Pomoci vám může dlaň položená na plátek, lépe tak ucítíte, kudy nůž prochází.

Masovou kapsu si může každý uzpůsobit své chuti.

Komentáře

Další tipy a triky

Naposledy jste si prohlédli