Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Králičí roládky ze stehen na houbách s bramborovým knedlíkem Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 RubyRom 100 min
Uzená kuřecí stehna na bramborách a žampionech z papiňáku (tlakového hrnce) Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 20 min
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
Poháry s lesním ovocem, irskou kávou, krémem a šlehačkou Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 30 min