uvařila 29. 6. 2015 17:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 6. 2015 17:01
maso vepřové mleté, křen strouhaný, sýr strouhaný, vejce, cibulka jarní, hořčice plnotučná, mléko, škrob kukuřičný, strouhanka, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, kmín mletý, mrkev, celer, petržel, cibule, sádlo, protlak, smetana zakysaná, mléko, mouka hladká, koření nové koření, bobkový list, voda, cukr
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 24. 5. 2024 21:44
Přidáno 24. 5. 2024 16:18
Přidáno 24. 5. 2024 10:05
Přidáno 24. 5. 2024 09:00
Buchty po ránu: Makové houstičky podle Josefa Maršálka jsou tmavší a aromatičtější díky chlebové mouce
Šípková omáčka je klenot české kuchyně. Snadno se připravuje podle receptu Zdeňka Pohlreicha
Ovoce, které můžete sklízet i na balkoně: Jahodníky kromě sladké úrody krásně kvetou a zdobí, ostružiny vydrží do prvních mrazíků