uvařila 13. 2. 2017 13:56
Kuřecí plátky v zeleninovo-smetanové omáčce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 2. 2017 13:56
Kuřecí plátky v zeleninovo-smetanové omáčce
maso kuřecí, cibule, olej, sůl, pepř mletý, cuketa, zelí bílé, mrkev, žampióny, česnek, smetana na vaření, mouka hladká, kopr
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Holka u plotny radí: Jak na božské knedlíky bosáky? Dokonalou chuť zajistí malý fígl
Královské chutě: Český král Jan Lucemburský miloval francouzskou kuchyni, ale dopřával si i vařeného bobra se sladkou omáčkou
Jogurtové rychlokoblížky s povidly: Nekynutá masopustní dobrota je nadýchaná jako obláček a na stole je za chvíli