uvařila 20. 4. 2016 22:16
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 4. 2016 22:16
maso mleté, mrkev, petržel, cibule, cuketa, pyré rajčatové, čočka červená, česnek, cukr třtinový, kmín drcený, koření na bruschettu, koření adžika, česnek sušený, kurkuma, paprika sušená uzená, koření provensálské, rajče cherry, vývar, majoránka, petrželka, olej, sůl, pepř
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 26. 5. 2024 18:05
Přidáno 26. 5. 2024 15:20
Přidáno 26. 5. 2024 13:52
Přidáno 26. 5. 2024 09:53
Poslední jídla na Titanicu: Steak ze svíčkové k snídani, grilovaná masa k obědu a vývar s mušlemi i holoubata k večeři
Jak vypadal středověký jídelníček: Chlebová polévka, sladké kaše z prosa a placky, které ničily zuby
Českem s chutí: Kyselo, které vás postaví na nohy a polévky jako drn. Ochutnejte Krkonoše!