uvařil 17. 2. 2011 22:00
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 17. 2. 2011 22:00
cizrna, paprika sušená sladká, sůl, vegeta, majoránka, koření provensálské, bujón zeleninový, cibule, olej, mrkev, petržel, celer, kukuřice, brokolice, květák, brambory, protlak rajčatový, mouka hladká
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Karbanátky z růžičkové kapusty: Šťavnaté kapustičky ve směsi ochuceného masa doladí k dokonalosti pikantní omáčka
Grilování levou zadní: Hovězí srdíčka anticuchos byla kdysi jídlem pro otroky. Dnes díky této marinádě nahradí svíčkovou!
Tajemství staročeské kuchyně: Brambory na loupačku - a na tisíc dalších způsobů