Pět způsobů, jak využít ředkvičky: Křupejte je v salátu, v pomazánce, uvařte je v polévce, upečte či osmažte
Jan Punčochář prozradil fígl, jak na skvělé řízky: Trik spočívá ve správném obalení i smažení, říká šéfkuchař
Retro okénko: Knemix aneb směs na knedlíky v prášku stála 3,60 Kč a připravit se z ní daly třeba i sladké smaženky
Vepřová plec na smetaně v papiňáku (tlakovém hrnci) Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Anna Kocikova 60 min
Vepřová plec v zeleninové omáčce z pomalého hrnce Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Anna Kocikova 240 min
Hovězí kližka na rajčatech,s kuskusem-óda pro papiňák Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Anna Kocikova 60 min