Zdeněk Pohlreich oslavil stovku! K výjimečného milníku drsňákovi z pořadu Ano, šéfe! popřál i michelinský šéfkuchař
Sedm nejlepších způsobů, jak připravit rybí filé: Smažená klasika, na asijský způsob i zapečené se sýrem zachutná všem
KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
Sladká podzimní trojka: Bramborové placky plněné švestkami a sypané mákem nádherně voní a nejlepší jsou ještě teplé
Panenka, kýta nebo krkovice? Víme, které maso se perfektně hodí na nudličky, aby byly měkké, šťavnaté a plné chuti
Voňavý jablečný štrúdl snadno a rychle: Křehké jogurtové těsto se netrhá, podrží vláčnou náplň a zvládne ho i začátečník
Rychlá, pikantní a žádaná: Česneková pomazánka se sýrem rozzáří každý večírek i večeři a hotová je raz dva
Nejjednodušší kuře na paprice: Stačí pár surovin a tři fígle a podáváte měkké maso s lahodnou smetanovou omáčkou
Znáte kotrč? Nádherně voní lesem a v této syté dršťkovce, která potěší hlavně vegetariány, báječně křupe
Pomalu pečená vepřová plec s bramborami a mrkví: Šťavnaté maso s křupavou kůrkou a lahodnou přílohou z jednoho pekáče
Hit dětství: V oblíbeném českém rizotu je rýže sypká, maso vepřové a nesmí chybět hrášek a strouhaný sýr
Voňavé gnocchi se zelím a slaninou chutnají skvěle, báječně zahřejí a zasytí a hotové jsou do čtvrt hodiny
Chutě a vůně podzimu na plechu. Pět různých těst na jablečný závin a lahodná náplň, kterou všichni milují
Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
Extra rychlé lívance bez kynutí: Nadýchané jako obláček sladce voní a hotové jsou dřív, než ostatní vstanou
Šátečky s povidly: Spojení máslového těsta, sladké náplně a křupavé drobenky chutná fantasticky a nemusí kynout
Banány, smetanový krém a kakaové těsto: Krtkův dort na plech zmizí rychleji, než ho stihnete nakrájet
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli