Svíčková s horáckým knedlíkem podle Pepy Nemravy: Masu se zeleninou dejte den v chladu, říká účastník MasterChefa
Novoluní ve Štíru: Býkovi dodají energii buchty s mákem, Střelec potřebuje exotickou polévku a Beran kuře
Třené buchty z kynutého těsta: Plněné tvarohem nebo povidly chutnají fantasticky, postup je snadný, výsledek skvělý
Ptáčky plněné nivou s houbovou omáčkou: Obměna známé klasiky má lehce pikantní chuť a úžasně voní houbami
Jogurtové rychlokoblížky s povidly: Voňavé nadýchané koblížky se rozplývají na jazyku, příprava je snadná a hotové jsou za chvíli
Babiččina kmínová polévka: Voňavá dobrota jen z pár ingrediencí, které běžně máte doma. Opečený chleba dodá vydatnost
Kysané zelí ze sudu krok za krokem: Od krouhání přes udusání po kvašení. Důležité je správné množství soli a pečlivá hygiena
Jak na vynikající pečenou dýni? Pro lahodnou chuť stačí správná kombinace aromatických bylinek a cibule
Svatá Hedvika pole zamyká a medu do řepy naleje aneb Pranostiky na říjen velí ke sklizni ovoce a zeleniny
Chodské koláče: Regionální dobrota s několika náplněmi je úžasně nadýchaná i krásně vláčná, voní rumem a vanilkou
Kuře na zelí: Šťavnatý pokrm z jednoho pekáčku dokonale propojí všechny chutě, je jednoduchý a rychlý
Jak zpracovat špagetovou dýni? Využijte ji místo klasických špaget, zapečte ji nebo si z ní přichystejte vláčný moučník
Falešná humrová pomazánka z celeru: Barvu humra dodá mrkev, výraznou chuť správné množství majonézy a citronové šťávy
Jak na skvělý šípkový džem? Šípky se musí dobře očistit, dvakrát propasírovat a ochutit správnou směsí voňavého koření
Hruškový med: Do netradičního zpracování oblíbeného ovoce patří ananasový kompot a zázvorová šťáva, příprava je snadná
Nejlepší pomazánka z červené řepy: Pikantnost jí může dodat křen nebo česnek, na přípravu stačí jen tři ingredience
Pravá gulášová polévka: Maso je třeba nejprve prudce opéct a papriku přidat ve správný okamžik, aby nezhořkla
Výborné kynuté těsto na cokoliv: Je báječně vláčné a nadýchané, podle vyzkoušeného receptu ho zvládnete snadno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky: Štavnaté jídlo s dokonalou kombinací chutí potřebuje jen minimum času na přípravu
Dýňová polévka: Stačí na ni jen pár surovin, krásně prohřeje a podle našeho receptu je navíc snadná na přípravu
Jaké brambory jsou nejlepší do bramboráků a jak je správně ochutit: Podle snadného receptu je zvládne každý