Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 994 kJ / 955 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,98 g |
Tuky | 38,54 g |
Vláknina | 6,02 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 692 mg |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 30,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naložené masíčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z8Kw
Moje poznámka
Naložené masíčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z8Kw
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 5 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 19 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno 4. 7. 2025 09:01
Meruňková buchta s drobenkou
Přidáno 3. 7. 2025 13:01
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
limosek před 3 minutami
Ovocné řezy s pudinkem
Birdmann před 4 minutami
Rýnská roštěná
evosheek před 13 minutami
Boloňské špagety
Hahan před 49 minutami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 1 hodinou
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
st3la před 1 hodinou
Tvarohový koláč s mandarinkami
Pavlina13 před 1 hodinou
Květáková polévka
Pavluska75 před 2 hodinami
Smažený květák
Pavluska75 před 2 hodinami
Chleba bez hnětení
HejMira před 2 hodinami
Tématické fráze:
giros jeho příprava,
jak nalozit maso,
naložené kuřecí maso roštáci,
jak naložit maso na kotlík,
jak naložit jelení maso,
jak dlouho vydrží naložené kuřecí maso,
naložené kančí,
kanci nalozene,
nalozene kureci maso,
naložené,
jak dlouho může být naložené maso?,
jak dlouho naložit maso,
na jak dlouho naložit maso,
naložit maso,
lák na kančí maso,
naložené kuřecí kousky,
jak dlouho může být naložené kuřecí maso,
naložené vepřové maso,
jak naložit maso do laku,
jak naložit telecí maso
Suroviny:
maso kuřecí,
olej,
rajče,
kečup sladký,
chilli paprika čerstvá,
česnek,
olej,
omáčka worcesterová,
sůl,
pepř
Komentáře (8)
Mám příhodu - jeden z těch hostů pravil - jé ta rýže vypadá skvěle, co to je za druh? Jeho kolega - neblbni to je přece pohanka, ten první - blbost, to bych nejed a tohle mi chutná