Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česko-italská večeře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPqp
Moje poznámka
Česko-italská večeře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPqp
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 4 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 3 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 4 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 6 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 7 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 9 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 9 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 10 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 10 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 10 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 11 hodinami
Tématické fráze:
italská kuchařka,
dobrá večeře,
rychlá italská večeře,
rychlá dobrá večeře,
rychlá a dobrá večeře,
jednoducha vecere,
recept na ciabatu,
italská kuchařka pro začátečníky,
vanocni vecere recepty,
vecere z mozzarely,
recepty na ciabatu,
fitness večeře,
dobra večeře co vařit,
italska kucharka online,
rychlá dobrá večeře pro začátečníky,
dobře vecere,
fitness recepty večeře,
recepty večeře pro začátečníky,
italské fráze,
italska vanocni babovka
Suroviny:
houska celozrnná,
kečup sladký,
koření italské,
sýr mozzarella,
olivy,
rajče cherry,
sýr eidam,
brokolice
Komentáře (10)