Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 356 kJ / 802 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,50 g |
| Tuky | 35,15 g |
| Vláknina | 3,30 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 209 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 24,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závin s pangasem a bramborem s pažitkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E01k
Moje poznámka
Závin s pangasem a bramborem s pažitkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E01k
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 10 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 14 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 15 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 17 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže
Kajkajak před 3 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 3 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 4 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 4 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 4 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 5 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 6 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 6 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 7 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 7 hodinami
Tématické fráze:
recepty s pangasem,
losos pažitková omáčka,
pažitková omáčka na lososa,
rybí závin,
losos s pangasem recept,
ryba s pažitkovou omáčkou,
pažitková omáčka na ryby,
desert s mascarpone,
závin s rybou,
recept zakysaná smetana, filety, bílý jogurt
Suroviny:
těsto listové,
pangasius,
brambory,
šťáva citronová,
koření na ryby,
nať cibulová,
pepř čtyř barev,
sůl,
kmín celý,
vejce,
olej,
jogurt bílý,
pažitka,
sůl
Komentáře (14)
(ja som nahodila šetriaci režim...
Dělá podobně lososa, jen bez brambor, ale s mascarpone a koprem a je to výborné...
+