Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 676 kJ / 879 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,56 g |
Tuky | 57,88 g |
Vláknina | 2,20 g |
Cholesterol | 570 mg |
Sodík | 445 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 17,77 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mleté maso osolíme a okořeníme dle chuti.
Krok 2: Brambory /syrové/ oloupeme, jemně postrouháme, vymačkáme z nich vodu a společně se žloutky vmícháme do masa.
Krok 3: Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků.
Krok 4: Na pánvi rozehřejeme tuk, lžící nabíráme masovou hmotu a klademe do rozpáleného tuku. V tuku je lžící trošku zploštíme a z obou stran dozlatova osmažíme.
Podáváme s bramborem nebo třeba jen s hořčicí, cibulí a chlebem.
Podáváme s bramborem nebo třeba jen s hořčicí, cibulí a chlebem.
Zveřejněno 21. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šlehané biftečky z mletého masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4zK6
Moje poznámka
Šlehané biftečky z mletého masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4zK6
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 4 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 4 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 4 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 4 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 6 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 5 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 5 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 6 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 7 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 7 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 7 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 7 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 7 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 8 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 9 hodinami
Tématické fráze:
mleté bifteky pečené v troubě,
slehana sekaná s mleteho masa,
sekane biftečky,
mletý biftek,
bifteky z mletého masa,
ruské biftečky,
šlehané biftečky,
hovězí bifteky z mletého masa,
mleté dančí maso,
mleté maso recepty,
jelení mleté maso,
mleté maso šlehačka,
syrovy brambor do mleteho masa,
sekané hovězí biftečky,
bifteky z jeleního masa,
šlehané masové kuličky,
jelení mleté maso recepty,
hovězí biftek z mletého masa,
mletý hovězí biftek,
hovězí mleté bifteky
Suroviny:
maso mleté,
brambory,
žloutek,
sůl,
pepř,
majoránka,
česnek,
bílek,
tuk na smažení
Komentáře (7)
Vypadá to pěkně, ale bude to tučné a plné oleje.
Lepší je nechat biftečky okapat po usmažení na papírovém ubrousku nebo upéct v troubě
Ale s kečupkem je to šmakiáda:)
Za studena mezi chlebík a hurá na výlet