Smetanové kedlubny s uzeným masem a parmazánem
Jemné, smetanově krémové kedlubny s uzeným masem a parmezánem jsou skutečná delikatesa, kterou zvládnete do půl hodiny. Na závěr posypte nasekanou petrželkou a podávejte s vařenými bramborami.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 281 kJ / 1 740 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,06 g |
| Tuky | 116,99 g |
| Vláknina | 26,78 g |
| Cholesterol | 1,06 g |
| Sodík | 3,45 g |
| Sůl | 8,52 g |
| Sacharidy | 52,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanové kedlubny s uzeným masem a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1GM3
Moje poznámka
Smetanové kedlubny s uzeným masem a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1GM3
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 6 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 20 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 20 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 21 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno před 22 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 11 minutami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 1 hodinou
Tvarohová štola
Petra.J. před 1 hodinou
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 2 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
Barun před 2 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 3 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 4 hodinami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty z kedlubny gigant,
kedlubna gigant recepty,
kedluben gigant recepty,
kedlubna gigant,
kedlubny gigant,
kedlubny gigant recepty,
recepty gigant kedlubna,
zapečené kedlubny s masem,
gigant kedlubna recepty,
kedlubny,
recepty z gigantů,
kedluben giganty recepty,
recepty kedluben gigant,
kedluben gigant,
gigant kedluben recept,
gigant recept,
dušený kedlub,
kedluben gigant recept,
kedlubna gigant recept,
kedlub gigant
Suroviny:
kedlubna,
maso uzené,
smetana ke šlehání,
žloutek,
sýr parmazán strouhaný,
cibule,
česnek,
máslo,
sůl,
bujón bylinkový,
petrželka
Komentáře (24)
Na cibulce bych osmahla kostky masa dozlatova ze všech stran - minimálně pět minut a pak bych pokračovala podle původního, tzn. přidala kedlubny, nechala je pustit šťávu, podusila atd. Doufám, že se podaří a bude chutnat...
Díky a vyzkoušejte