Suroviny
Porce: 4-5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 353 kJ / 84 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,97 g |
Tuky | 1,25 g |
Vláknina | 8,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 348 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 14,42 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem.
Hodí se různé zeleninové saláty.
Zveřejněno 12. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4zJg
Moje poznámka
Krůtí roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4zJg
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 2 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 5 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 5 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 4 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 4 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 5 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 6 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 6 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 7 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 7 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 8 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 9 hodinami
Tématické fráze:
krůtí roláda,
nejlepší krůtí recepty,
krůtí roláda recept,
recept krůtí roláda,
rolada z krutiho masa,
recept na kruti roladu,
krůtí roláda recepty,
nejlepší krůtí roláda recept,
pikantní krůtí roláda,
nejlepší krůtí rolády recepty,
krůtí rolády,
čím naplnit krutí roládu,
výborná krůtí roláda,
krutí roládky,
roláda krútí,
recepty kruti rolada,
čím naplnit roládu,
krutirolada,
nejlepší krůtí roláda,
krutí rolády - recepty
Suroviny:
maso krůtí,
marmeláda rybízová,
sůl,
pepř,
sýr plátkový,
cibule,
salám selský,
kunovjanka,
nať cibulová,
libeček,
bujón zeleninový,
sádlo,
mouka hladká
Komentáře (17)
Nedělám to v papiňáku jako ptáčky, ale v míse z varného skla. Protože nám chutná, tak děláme rovnou dvě.