Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 596 kJ / 1 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,46 g |
Tuky | 18,64 g |
Vláknina | 10,32 g |
Cholesterol | 435 mg |
Sodík | 97 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 184,08 g |
Postup přípravy
Dobrou chuť :-)
Zveřejněno 24. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBVn
Moje poznámka
Tvarohové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBVn
Nejnovější recepty
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno před 3 hodinami
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí vývar s domácí těstovinou
Přidáno před 9 hodinami
Kefírové koláčky s tvarohem a povidly
Přidáno před 9 hodinami
Palačinková růže
Přidáno před 17 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno 9. 5. 2025 11:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
bobnak před 1 hodinou
Dobrá pomazánka na chlebíčky
Veronika_1 před 1 hodinou
Majonézové koláčky bez kynutí
Monika146 před 3 hodinami
Lehký tvarohový koláč
Kamila30 před 4 hodinami
Rebarborový koláč
hankaslaba@email.cz před 4 hodinami
Krupicová kaše
kodrla před 4 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
Jitka64 před 5 hodinami
Bublanina
scorpioon01 před 5 hodinami
Křenová omáčka
trdlo před 6 hodinami
Cibulová omáčka s karamelem
trdlo před 6 hodinami
Tématické fráze:
rohlíčky s tvarohem,
rohlíčky z tvarohového těsta,
tvarohové buchty,
kynuté buchty s Majolkou®,
kynute testo s Majolkou®,
tvarohové těsto na rohlíčky,
kynuté tvarohové těsto,
buchty s Majolkou®,
svatomartinské rohlíčky video,
rohliky s tvarohem,
tvarohové rohlíčky s marmeládou,
tvarohové těsto kynuté,
nekynuté svatomartinské rohlíčky,
moučník metro,
buchty tvarohové,
tvarohovérohlíčky,
tvarohové rohlíky recept,
tvarohové kynuté buchty,
tvarohový rohlíček,
buchta z Majolky®
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
tuk,
sůl,
droždí,
cukr krupice,
mléko,
tvaroh měkký,
žloutek,
cukr,
rozinky
Komentáře (21)
Někdy s epak ještě těsta před pečením nechávají odstát, nebo samotné těsto před zprácováním do tvaru nechává kynout, ale to u tohodle není potřeba. Po vykynutí kvásku ho zapracovat do ětsta, upatlat rohlíčky a šup s tím do trouby