Postup přípravy
Krok 1: Hermelín nakrájíme na trojúhelníčky, pórek nakrájíme na kolečka, dáme je z obou dvou stran řezu hermelínu a zabalíme do slaniny.
Krok 2: Napichujeme na špejli, posypeme steakovým kořením a opékáme na pánvi z obou dvou stran do zlatova. Podáváme buď to s pečivem a nebo s bramborem.
Zveřejněno 26. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hermelínový špíz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w0o
Moje poznámka
Hermelínový špíz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w0o
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina
MichalRaby před 14 minutami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 21 minutami
Smažené cukety
UnholyKetty před 51 minutami
Báječný perník
Diviska87 před 2 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 2 hodinami
Cukeťák II
radbastim před 4 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 13 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 14 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 17 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 17 hodinami
Tématické fráze:
cuketové špízy s hermelínem,
špízy recepty,
gnochi se špenátem recept,
špíz,
zapečené gnochi,
špízy na grilu recepty,
nejlepší špízy v troubě,
špízy recept,
recept spiz,
špízy na grilu recept,
gnochi recept,
med z květů černého bezu,
špíz recept,
špíz recepty,
špízy,
sýrové špízy na gril,
recept na špízy,
vařený spizy ze sýrem,
syrove spizy,
gnochi se sýrovou omáčkou
Suroviny:
sýr hermelín,
slanina anglická,
pórek,
koření steakové
Komentáře (20)
Díky náhodným rcp mohu ťuknout+28
třeba na pizzu nebo tak ...
Ivonko, prozradíš nám, jak je to s těmi druhy hermelínů? Aspoň jeden zaručený... Ď.
A bod dávám hned, protože to prostě výborné být MUSÍ.