Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 180 kJ / 999 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,00 g |
Tuky | 3,70 g |
Vláknina | 49,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 170 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 184,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená zelenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZzLw
Moje poznámka
Zapečená zelenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZzLw
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 10 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 9 minutami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 13 minutami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 1 hodinou
Nadýchaný perník
ferda30 před 2 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 5 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 5 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 5 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 8 hodinami
Tématické fráze:
zapečená zelenina,
zapečená zelenina recept vynikající,
zapecena zelenina recept,
zapečená zelenina recepty,
zapečená mražená zelenina,
recepty zapečená zelenina,
recept na zapecenou zeleninu,
mražená zelenina recepty,
recept zapečená zelenina,
zapecene zelenina,
zelenina zapečená,
zapečná zelenina,
recepty z mražené zeleniny,
recepty na zapecenou zeleninu,
zapečená zelenina,
zapekana zelenina,
restovaná mražená zelenina,
mražená zelenina recept,
zapečená zelenina s bramborami,
zepečená zelenina
Suroviny:
brambory,
mrkev,
celer,
cibule,
fazolky zelené,
hrášek,
pórek,
cibulka jarní,
kmín celý
Komentáře (5)