Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemný knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MKm
Moje poznámka
Jemný knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MKm
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 18 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 2 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 7 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 7 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 8 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 8 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 9 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 9 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 12 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 12 hodinami
Tématické fráze:
jemný knedlík,
knedlík,
jemné knedlíky,
jemný bramborový knedlík,
jemné bramborové knedlíky,
jemný knedlík recept,
jemny domácí knedlík,
kdyz zbyde veka,
k čemu je dobrá polenta,
bramborové knedlíky jemné,
jemne bramborové knedlíky recept,
knedlik s petrzelkou,
k čemu bramborový knedlík,
jemný knedlík česká kuchařka,
recepty jemný knedlík,
co je jemný knedlík,
k čemu se podávají karlovarské knedlíky,
jemné knedlíčky,
k čemu se podávají špekové knedlíky,
knedlik jemny
Suroviny:
veka,
vejce,
mléko,
mouka,
sůl,
olej,
petrželka zelená
Komentáře (5)