Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 397 kJ / 2 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,00 g |
Tuky | 26,97 g |
Vláknina | 33,86 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8,30 g |
Sůl | 20,45 g |
Sacharidy | 572,13 g |
Postup přípravy
Já dávám nastavení Těsto:
Zveřejněno 6. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kváskový chléb s bramborákem od cathleen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q6w0
Moje poznámka
Kváskový chléb s bramborákem od cathleen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q6w0
Nejnovější recepty
Mořský vlk s bylinkami a zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Bublanina podle Dity P.
Přidáno před 4 hodinami
Stříkaná roláda s ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno 15. 7. 2025 07:01:02
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno 15. 7. 2025 06:30:35
Nepečený jahodový dortík
Přidáno 15. 7. 2025 05:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Zuzik.1989 před 26 minutami
Plněné papričky podle mé babičky
Sumaru před 31 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Hanina_ před 59 minutami
Zapečené těstoviny s uzeným a zeleninou
Janek88 před 1 hodinou
Ciabatta
vobornik.radek před 2 hodinami
Koprová omáčka
pavelale před 4 hodinami
Krupicová kaše z hrubé mouky
bnasincova6 před 5 hodinami
Vajíčková pomazánka MŇAM
Pecula před 5 hodinami
Langoše z jogurtu
Pavel932 před 6 hodinami
Tématické fráze:
celo kvasový chléb,
kváskový chléb do formy,
forma na chleba tupperware,
chléb s bramborákem,
cathleen kvasek,
výborný kváskový chleba,
tupperware recepty,
kvaskovy chleba z pekarny eta,
kváskový chleba do formy,
kváskový chléb do fofmy,
kváskový chléb pro začátečníky,
tupperware diskuze,
kváskový chléb recept,
tupperware katalog,
kváskový chléb forma,
recept je kvaskovy chleba,
tupperware recepty na chleba,
eta kváskový chléb,
celo kváskový chléb,
chléb tupperware
Suroviny:
voda,
sůl,
cukr,
olej,
kmín celý,
bramborák v prášku,
kvásek,
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
droždí čerstvé
Komentáře (6)
Zkopčené recepty se sem vkládat samozřejmě mohou, ale je vhodné, kvůli původním autorům, do poznámky napsat zdroj, odkud ho máš.
Jsem moc ráda, že ti chleba chutná tak, že ses s námi chtěla o recept podělit
Možná jsem to měla zdůraznit
0632.kváskový chléb s bramborákem od iv@