Postup přípravy
Zveřejněno 27. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené mangoldové řapíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0BrK
Moje poznámka
Pečené mangoldové řapíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0BrK
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 8 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 10 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 1 hodinou
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 3 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 3 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 3 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 4 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 5 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 6 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 9 hodinami
Tématické fráze:
mangold recepty,
mangoldove řapiky recepty,
mangold hranolky,
recepty na řapíkatý mangold,
peceny mangold,
recepty řapíkatý mangold,
mangoldové řapíky,
spenatove rapiky,
mangold řapíkatý recept,
mangold řapíky,
rapíkaty mangold recepty,
rapikaty mangol recepty,
mangold řapík,
řapíky mangoldu recepty,
mangold řapíky - recepty,
mangold řapíky recepty,
mangold recepty na řapíky,
mangoldove rapiky zapecene,
mangoldové řapíky s rajčaty,
recept peceny mangold
Suroviny:
mangoldové řapíky,
mouka hladká,
sůl,
olej olivový
Komentáře (3)
Vyzkoušel jsem dnes 3 recepty (2x Cathleen, 1x tejaja). Tyto pečené řapíky obalené v mouce jsou také dobré, dokonce po úplném vychladnutí (dojídal jsem zbytky) mi chutnaly víc než teplé.