Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 711 kJ / 4 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,59 g |
Tuky | 100,98 g |
Vláknina | 20,40 g |
Cholesterol | 123 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,59 g |
Sacharidy | 733,03 g |
Postup přípravy
Krok 1: Těsto upečeme v nějaké misce, vychladlé 2x překrojit, spodní díl potřeme marmeládou, krémem a pak ještě jednou.
Krok 2: Potom potahujeme marcipánem.
Zveřejněno 2. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Beruška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp17
Moje poznámka
Beruška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp17
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 2 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 22 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 22 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 22 minutami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 40 minutami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 51 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 1 hodinou
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 1 hodinou
Cuketový bramborák
Betes před 1 hodinou
Banánová bábovka
Verunkavh před 1 hodinou
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou
rozinka370 před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Olympus před 2 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
1PettRa před 2 hodinami
Tématické fráze:
dort beruška postup,
dort beruška,
dort beruška z marcipánu,
marcipánová beruška,
jak vyrobit dort beruška,
beruška z marcipanu,
dort beruska obrazky,
návod dort beruška,
marcipánové berušky,
marcipánová beruška postup,
berusky z marcipanu,
dort beruška recept,
marcipanovy dort beruska,
beruška dort,
návod na dort beruška,
dort beruška návod,
dort beruska obrazek,
beruška z marcipánu postup,
dort beruska fotky,
obrazky berusek
Suroviny:
bílek,
krupice,
žloutek,
mouka polohrubá,
mouka,
ořechy mleté,
voda,
mléko,
pudink vanilkový,
cukr vanilkový,
máslo,
tuk hera,
cukr,
cukr vanilkový,
rum,
cukr moučkový,
mléko sušené,
voda
Komentáře (57)
http://forum.dortomanie.cz/
A jinak mně ty holky od Jany R. přijdou všechny jak přes kopírák, včetně Pejli.
Pejli nemáš zač,jsem ráda že se líbil.
skvela invencia
http://www.mamincinyrecepty.cz/sladke-dorty/berusk... a tam podla postupu vidim, ze ten korpus je po upeceni duty, mozno, ze preto je potrebne tolko vela kremu.