Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 524 kJ / 125 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,96 g |
| Tuky | 0,79 g |
| Vláknina | 10,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 22,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí na bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmYK
Moje poznámka
Krůtí na bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmYK
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 4 minutami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 13 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 14 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 16 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
oswaldjan23 před 15 minutami
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 27 minutami
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 8 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 12 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 12 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 13 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 13 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 14 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 14 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 14 hodinami
Tématické fráze:
krůtí maso na bazalce,
krůtí prsa na bazalce,
kruti s bazalkou,
krůtí maso s bazalkou,
krůtí maso bazalka,
recepty s bazalkou,
omacka na bazalce,
přírodní krůtí plátky,
kruti přirodni platky,
krůtí maso a bazalka,
krůtí plátky na bazalce,
dušená krůtí prsa na bazalce,
bazalka recepty,
krůtí prsa s bazalkou,
bazalka na kruti maso,
krůtí recepty bazalka,
krůtí prsa bazalka,
krůtí bazalka,
vepřový plátek dušený na bazalce,
přírodní vepřový plátek na bazalce
Suroviny:
maso krůtí,
cibule,
pórek,
sůl,
paprika sušená sladká,
pepř,
olej,
máslo,
bazalka čerstvá,
brambory
Komentáře (7)