Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře nazeleno v kokosovém mléku

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

isindy isindy

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 171 kJ /
280 kcal
Bílkoviny2,95 g
Tuky25,35 g
Vláknina2,13 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 34 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy9,44 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí čtvrtky naložíme do marinády nebo alespoň osolíme a opepříme a necháme chvíli odpočinout. Krok 2: Pórek, cuketu a fazolky očistíme, omyjeme a nakrájíme na kousky, promícháme s plátky česneku. Na dno pekáčku dáme trochu oleje, poklademe polovinou zeleninové směsi, na to položíme maso a přikryjeme druhou polovinou zeleniny. Krok 3: Lehce podlijeme a dáme přikryté péct do předehřáté trouby na 200°C. Po hodině podlijeme kokosovým mlékem a nepřikryté dopečeme dozlata. Podle chuti dosolíme.
Podáváme s vařenými bramborami.

Zveřejněno 11. 8. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j0pl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j0pl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Eliza,ja som to čítala presne rovnako a dokonca som zostala v tom,že to tak aj je:-D:-DPripadalo mi to ako vtipný názov:-))A recept vyzerá veľmi lákavo:-p

:-D Já se musím smát, včera večer jsem četla "kuře NALEZENO v kokosovém mléku" :-8:-D a říkala jsem si "to je ale zajímavý název, nakonec proč ne, asi se tam ztrácí a je potřeba ho nalézt...":-D:-D Asi budu dyslektik...;-)

Recept je zajímavý, ale kokosové mléko se bojím ochutnat kvůli alergii na ořechy, tak bohužel nevyzkouším...

Ivo - :yes:+:-p

Tématické fráze:
thajské recepty z kokosového mléka, maso a kokosové mléko recepty, kure na kokosovem mlece, kuře v kokosovém mléce, koryandr, kuře v mléce, kokosové mléko s kuřecím masem, kuřecí stehna pečená v kokosovém mléce, maso v kokosovém mléce, maso na kokosovém mléce, kuře na kokosovém, kure s kokosovym mlekem, kuře na mlíce, kokosová marináda, kuře ananas kokosové, indické kuře s kokosovým mlékem, kuřecí maso v kokosovém mléku, kuřecí maso v kokosovém mléku, kuře na kokosovym mleku, recept kureci maso kokosove mleko

Suroviny:
kuře čtvrtky, pórek, cuketa, česnek sušený, fazolky zelené, marináda, mléko kokosové, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu