Suroviny
Porce: 8 stejků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 268 kJ / 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 1,00 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 162,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso na 3 hodiny do mléka a do lednice. Ztratí trochu rybiny a zkřehne.
Krok 2: Pak opláchnout a osušit. Okořenit a zprudka osmahnout na sádle.Dát do tepla.
Krok 3: Do výpeku dát smetanu, nastrouhat citronovou kůru a lehce provařit. P
Krok 4: ak kousek másla na zahuštění, kdo chce může moukou.
Krok 5: Vše spojit varem a hotovo. Mezitím se mi uvařily brambory, které jsem vařil v bujonu.
Krok 6: Ty scedíme a posypeme bazalkou a servírujeme.
Zveřejněno 23. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňák a la žraso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RPWL
Moje poznámka
Tuňák a la žraso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RPWL
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 16 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 51 minutami
Kedlubnové zelí
Merylas před 2 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 2 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 17 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 18 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 20 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 22 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 22 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 22 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 23 hodinami
Tématické fráze:
tunak sashimi,
tuňák recept,
sashimi recept,
recepty z tuňáka,
jak okořenit tuňáka,
tunak sashimi recept,
sashimi z tuňáka,
tuňák,
tuňák obecný recepty,
podkovy z tuňáka,
tuňák recepty,
tuňák obecný recept,
příprava zmraženého tunáka,
zmrazený tuňák maso recepty,
tunak jak okorenit,
recept zmrazeny tunak,
tunák podkova,
recept tuňák sashimi,
zmražený tuńák,
příprava tunáka
Suroviny:
tuňák,
brambory,
smetana,
sůl,
pepř,
paprika čerstvá červená,
citron,
petržel,
bazalka čerstvá,
salát hlávkový,
citron,
ocet
Komentáře (7)
Bod ode mne tam máš.
A jinak samozřejmě,všechno nejlepší k narozkám.