Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečená kapusta

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Hanca

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie973 kJ /
233 kcal
Bílkoviny18,20 g
Tuky15,18 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 202 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy5,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvaříme kapustu do změknutí, scedíme a po vychladnutí nakrájíme. Krok 2: Mezitím si podusíme na másle houby, salám nakrájíme na kostičky a osmahneme, maso nakrájíme také na kostičky Krok 3: Do vymazané zapékací misky dáme vrstvu kapusty na ni navrstvíme směs (uzené, salám, houby a prolisovaný česnek), na to opět kapustu. Krok 4: Dáme zapéct asi na 30 minut, těsně před koncem pečení polijeme rozšlehanými vajíčky s mlékem. Posypeme sýrem.

Zveřejněno 6. 7. 2009

Poznámka autorky Hanca

Podáváme s brambory nebo s chlebem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečená kapusta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/An3P

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečená kapusta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/An3P

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Tak dnes jsem uvařila..je to dobrůtka.Udělala jsem si malé úpravy:-Dusmažila jsem na cibulce anglickou,houby atd...ta cibulka tomu dodala moc dobrou chuť:yes:místo mléka jsem použila smetanu:yes:

Děkuji za recept. Upravila jsem co bylo doma, takže uzené, cibule, trochu špeku, vajíčka , česnek a je to výborné. :-*

Je to moooc dobré :-)):yes::-K

Takova jidla mam nejradsi:yes::-K

Jiřička 3. 11. 2009 14:05
Zapečenou kapustu dělám, ale trochu jinak. Uvařenou kapustu umelu na mas. strojku, salám Junior, cibuli, česnek také. Přidám pepř, majoránku, sůl, trochu strouhanky. Vše promíchám a dám do máslem vymazané zapékací mísy a zapeču až má krustičku. Jako přílohu vař. brambory a rejčatový salát. Je to moc dobré.

Já si myslím, že ta kombinace masa, salámu, kapusty a všeho ostatního by mi chutnalo. Každý máme jiné chutě;-):yes:

ach sooooo.

vybusná, když to vše dám dohromady :-? zdá se mě moc surovin a jedná jako druhá musí "přebít chuť" - kde je poznat kapustu, houby, salám, vejce atd.:-?, jo, ještě bych to asi zalila šlehačkou:-O;-)

ja neviem janka ...a co sa ti nezda?:-( nejako som pribrzdena

Tak nevím:-? - kapusta, sýr, vajíčko, uzené, salám , vejce atd., foto hezké, ale :-O

Tématické fráze:
kapusta recepty, recepty z kapusty, kapusta recept, kapusta, zapečená kapusta bez masa, kapusta s těstovinami, zapékaná kapusta, recept kapusta, pokrmy z kapusty, recepty kapusta, zapečené brambory s kapustou, zapečená kapusta se sýrem, recept z kapusty, kapusta foto, recept na zapečenou kapustu, jidla z kapusty, zapečená kapusta s brambory, recepty na kapustu, zapačená kapusta, kapusta - recepty

Suroviny:
kapusta, maso uzené, salám měkký, houby, vejce, česnek, sýr

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu