Suroviny
Porce: cca 30
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 31 269 kJ / 7 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,03 g |
Tuky | 383,49 g |
Vláknina | 40,83 g |
Cholesterol | 1,69 g |
Sodík | 2,28 g |
Sůl | 5,67 g |
Sacharidy | 880,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoládové Brownies
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOQD
Moje poznámka
Čokoládové Brownies
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOQD
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
crazy.woman.cz před 1 hodinou
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 10 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 11 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 12 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 13 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 13 hodinami
Maková náplň
mismi před 13 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 15 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
brownies recept,
brownies,
brownies originál recept,
recept na brownies,
brounis,
brovnies,
recept brownies,
braunis recept,
brownis,
brownies na plech,
brownies bez mouky,
brawnis,
čokoládové brownies nejlepší,
brownie recept,
čokoládové braunis,
recepty brownies,
brownies recepty,
originál braunis recept,
čokoladove brounis,
brownies bez mouky recept
Suroviny:
máslo,
cukr,
vejce,
extrakt vanilkový,
kakao granko,
mouka hladká,
kypřící prášek,
sůl,
semínka slunečnicová,
cukr moučkový,
kakao,
máslo,
mléko
Komentáře (12)
jakou má mít těsto konzistenci? Díky za odpověď